- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giles74
csendes tag
Nekem egy ilyen bloweres asus rtx 2080-as van 3U rack házban. Csak ez a fajta vga fér el, ki is van centizve rendesen. 1-2 mm hely van csak a ház fedele és a kártya közt. Én nagyon elégedett vagyok vele. Halk is és megbízhatóan teszi a dolgát. A Noctua két ventis procihűtő hangosabb tud lenni terhelés alatt, mint a blower venti. Én úgy vettem észre, hogy nagyrészt kitolja a meleget a házból, mert kézzel a házon belül nem érzékelem a meleget, hátul viszont igen.
Egyébként épp mostanában gondolkodtam el, hogy lassan cserélni kéne egy 3080-ra, vagy 4070-re. Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem, ti melyiket ajánlanátok? Leginkább videógyártás, 2d-3d animáció készítés és nagyon minimális játék lenne a dolga. -
yericho800
aktív tag
Porszívó
-
rxmiss
aktív tag
a regi galax 2070 volt, ami teljesen kifele dolgozott a hazbol
nagy szerelmem a 1070 katana azert tolt vissza a hazba is:
nagy kerdes, hogy ez a mostani hogy fog viselkedni, de en is arra saccolnek h nagyreszt kitolja a meleg levegot a hazbol, ami mindenkeppen dicseretes -
ttt
senior tag
Az RX480-m ilyen megoldású, Köszöni, azt amit rátestáltak teljesítményt ma is tudja és nem hangosabb a két ventis megoldásoknál.
Egyébként ezt a fajta megoldást mindkét (3) chip gyártó elhagyatja egy ideje a kártyakészítőkkel, mivel standard megoldásnak használják a profi kártyákat a szerver központokban, ahova egymás alá pakolgatják a bloweres kártyákat. Kisebb a helyigényük, illetve a szerverközpontokban a légcsatornákba jobban tervezhetők. -
jeni
félisten
Irodai gépbe,szerverekbe nem is kell több csak a megbízhatósága a lényeg oda.
Akinek gamer kártya kell akkor nem ezt veszi meg. -
IBMAN42
csendes tag
-
Ha jó minőségű rendes blower hűtős a kártya akkor alapesetben jobb is mint egy sima többventis. Gondolok itt arra hogy a blower venti egymaga nagyobb teljesítményű mint több sima venti eggyütt.
Illetve meg lehet csinálni halkra is lásd Nvidia modernebb FE hűtő részben blower megoldás. (rendes padokkal, nem a gyári fossal). Nálam az RTX3080 FE nagyrészt kussban dolgozik (coil whine-t hallom de az lehet a lapból jön), hátul kitolja egyik irányba a levegőt, a másik ventije meg feltolja a tápra az meg amúgy is kihúzza a házból szóval pont ideális.
Aztán még ott van hogy eleve szűk házba blower az ami szóba jöhet, vagy olyan házba aminek nincs igazán jó szellőzése.
Szóval a blower is lehet jó de jól szellőző házba a sima sokventis jobb választás.
Worstationokba, szerverekbe meg eleve úgy tervezett házakba blower a jobb megoldás. -
IBMAN42
csendes tag
A blower-ből használat közben maximum a "blow" fog megmaradni munka közben...
Hangosabb, de legalább gyengébb teljesítmény...
Persze van olyan körülmény ahol jó lehet, a látványtervek alapján ideális olyan házakba ahol bekell zsúfolni valahova, amit aztán el kell rejteni és földel be kell takarni, hogy ember ne lássa, levegő ne érje.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem véletlenül akkorák a perforációk az I/O plate-en. Ránézésre ezt elsősorban rackekbe szánták.
-----------------------------------------------------------
(#8) ergoGnomik: Pedig az egyik legjobb karim a mai napig a Sapphire bloweres referencia Vega 56-ja volt.
Ment fel rá a Vega 64 BIOS, V64 órajelekkel, alulfeszelve, 1,1 GHz-re húzott Samsung RAM-okkal, 190 wattra belőtt TDP kerettel. Plusz 15-20 százalék teljesítmény a stockhoz képest úgy, hogy halkabb volt és kevesebbet fogyasztott, mint eredetileg, és 75 °C fölé sem ment.
-
Alaaf Pi
senior tag
Mármint részben a szabadba.
-
Én nagyon kedvelem ezeket a retro design kártyákat. Nem venném, de nosztalgikus állapotba kerültem, köszi
-
himpike
aktív tag
1 ventis megoldás... az Isten óvjon meg minket ettől...
-
Televan74
nagyúr
A vételárat kb. lehet sejteni, ott nem fog meglepetés érni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest