Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Gui
csendes tag
Sziasztok ez lett a vegleges beallitasom stabil gepen :D :D
Tap: Noname 400W 8cm ventillator kicserelve coolink 20db re
Lap: ASUS A7N8X-X
Memory: Noname: 400Mhz PC3200 1db
Cpu 1.8 AMD 1.54 @ 1844
FSB 133 @ 230
Multiple: 8X
CPU Voltage : 1,5 @ 1,65
DDR Voltage : 2,6 @ 2,7
Hutes: Glacialtech Silent Breeze III
a házban 2 db 8cm coolink 20db ventillator
Hőmérsékletek
Alaplap 27 °C (81 °F)
CPU 42 °C (97 °F)
CPU dióda 58 °C (109 °F)
SAMSUNG SP0802N 28 °C (82 °F)
Maxtor 6E040L0 28 °C (82 °F)
Hűtőventilátorok
CPU 1885 RPM
Tápegység 2163 RPM
Ház: 2163 RPM
teljesitmeny:
[L]http://members.chello.hu/gulyasgy[/L]
u.i: ment 233 on is de neha ritkan hibazott valami :D lehet hogy chipset nem birta...
Jah ez termeszetesen single channelben ment kivancsi lennek mit tudna dual chanelben....
Köszi mindenkinet :D -
Fade_Away
őstag
Ez a dolog otthibázik, hogy korábban sose volt ilyen.....
Most meg vettem uj alaplapot ugyanazt(abitn nf7s) uj procit (barton 2600mhn is megy) és erre ram olyan értékeket produkál mintha nem szinkronba menne....
Ráadásul winxp is tökfriss, régi rendszer meg 1.5éves agyontelepített rendszer volt 200 megas regfileval.
Nemvágom alaplapra gyanakszom nemtom......
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
mondtam en ezzel ellenkezot? Memtest egyreszt nem vingyogy alol fut, masreszt asszem kilepes utan rebootol is mindenkepp:)
(ha valaki vindoz alatt futo memoria tesztelo progit ajanl, azt keruljetek el joo messzire, mert a win miatt nem tud kozvetlenul hozzaferni a ramohoz. (ram ''josag'' tesztelo) Ram sebesseg persze mas kerdes.) -
Fade_Away
őstag
Kicsit off de nemakartam ujtopicot nyitni:
Alaplapom megnyekkentettem vettem ujra egy nf7-st
Korábban ramjaim 3100mb/secet csinaltak everestben
Most 2700at.
Ez is durva de 10perces zenehalgatás utan ha kilövök mindent betöltök egy everestet akkor olvasásra 1200mb/secet ad.
Gép teljesen szűz 3napja telepítettem, semmi nem foglalja le a gépet látszólagosan....
Mértvan ez? -
devast
addikt
Hmmm.... ahogy igy olvasgatok itt énis most pont ezt csinalom abit nf7 v2.0 meg 1700+ tbred-b... szerencsere enyem szorzolock mentes :D naszal ha olyan problematok van hogy a ram birna tobbet 100% de meg sem eszi meg a gep akkor nforce eseteben megprobalhattok 1 kis plusz feszt adni a chipsetnek, pl 1.6V-rol 1.7V-ra allitjatok, persze feltetelezem hogy a northbridge-en jo hutes van... nalam pl anelkul mikor tesztelgette memtest azt mutatta hogy az EGESZ ram hibas feltoltam chipset feszt, utanna mar csak nehany hibat mutatott de nekem szar ramjaim vannak! szal ha a lap nem birja a magasabb fsb-t akkor csipszet feszt kell neki még adni! Mindenki csak saját felelősségére persze...
-
Kicker
őstag
ááá olvasom hogy 200Mhz mindenkinek simaügy. én meg 180-on ragadtam.
Rev1.1es alaplap ennyit számít? vmi tippet lécci :U -
válasz
StoneBridge
üzenetére
Nem minden NF2 hibája, az én ultra 400-am gond nélkül elmegy 1:1-en kívül más sebességeken is.
De valóban szinkron rulez, ebben igazad van. -
Gui
csendes tag
Sziasztok a kerdesem az lenne .hogy a ram feszultseg emelese mondjuk egy tizeddel feljebb milyen kovetkezmenyekkel jarhat?
Mire szamitsak,
Cpu fesz emelessel nincs gond csak ezek a ramok... :P -
válasz
StoneBridge
üzenetére
Hmmm.
A legtöbb NF2 lapon állítható a ram clock a bus clocktól függetlenül. Nem kell oda 500-as ram, kiderítheted ha beállítod a őket 400MHz-re. -
The Sinner
csendes tag
Hali,
mint már valahol a PH-n említettem én összedrótoztam 2500 Barton-om lábait és sikerült is a műtét. A Gamestar-os leírásból vettem. Viszont nemtom hova tovább.
Lap + proci: NF7-S, 2500 (200*10) fesz. emelés nélkül, drótózás előtt 180-nál feljebb NO-WAY
A 10,5 szorzót még bírja, De nagyobb FSB-t már nem.
Cooler: Zalmann-ból a 1/2 kg-s réz erőmű. (nem jut eszembe a típusa)
memók: KINGMAX Hardcore 2*256 szvsz űber brutál RAMOK, bár lehet, hogy nem ehhez a konfighoz. Term. Dual-ban.
Időzítések, beállítások -->
DRAM Size 512 MBytes
DRAM Frequency 200.5 MHz
FSB:DRAM 1:1
CAS# Latency 2.5 clocks
RAS# to CAS# 3 clocks
RAS# Precharge 3 clocks
Cycle Time (TRAS) 5 clocks
# of memory modules 2
Module 0 Kingmax Semiconductor DDR-SDRAM PC4000 - 256 MBytes
Module 1 Kingmax Semiconductor DDR-SDRAM PC4000 - 256 MBytes
A segítségeket, tippeket szívesen venném. -
Kicker
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Én aida mérésben néztem, aszinkronnál kevesebb volt a pont.
A rev1.1es Epox deszkám hajíthatom? 180Mhz a max FSB ez elég szerény, amikor 200 is lehetne.... mondjuk az a 20mhz csak azért zavar mert a régi noname 333as ramokat cseréltem 400as samsungra, ami mondjuk 410-430ig is birná, hűtőbordákkal, erre most a lapom is cseréljem... ááá :( :( -
Kicker
őstag
De az nem gáz ha nem szinkronba megy a procival a ram? azaz úgy lassabb.
rosszul tudom? -
r0dg3cc
tag
nekem egy lockos 2600+ ot sikerult kifognom :(
mondjuk fsb emelessel megy 12,5*185-on azaz 2,3ghz -en alapfeszen (1,6v) stabilan
ez jonak szamit?gondolkoztam hogy megdrotozom de meg nem merem :))
ja es igy a ramok csak 370-en mennek, ha idiota a gigabyte biosaban a ram allitasa ilyen szazalekos es 100% utan egybol 120% ami mar 444mhz.. azt meg nem birja a hynix ram -
Kicker
őstag
egy kis feszemelést is kapott, 185@1,71V-nél megáll. 195fsb@1,79V-nál már kattog a monitorom(mintha felbontások között váltogatna...) ez a normál reakció, ha nem megy tovább a dolog? vagy vmi más a gixer? ki kéne kapcsolnom a gépet hogy megnézzem- sajnos most nem lehet...
-
Kicker
őstag
Az nem lehet hogy a SPP mag melegszik?
( Lefagyasztottam 20adszor és kikapcsoltam. elemet kelett birizgálnom... ;] )
azon van egy szimpi hűtőborda, elég meleg volt. most pörög rajt egy p1es venti.
próbálkozzam? fogok... :DDD -
Kicker
őstag
tavaly nyár eleji lehet, max májusi.
ez pech. :( :( :( -
Kicker
őstag
A keresztelő elmarad.. :(
a helyzet az hogy akárhogy próbálgattam 185-ös fsb fölé nem megy stabilan.
190-nél is képhibák voltak 3dmark03ban, 200nál el sem indult, még úgy sem hogy levettem a szorzót 9re, a feszt meg felnyomtam 1,775ig.
akkor ez a mag ennyit bír? vagy van még lehetőség?
ja, nem melegedett.
Epox 8Rda-mmal van gáz? -
Kicker
őstag
Még suliba vagyok, a kersztelő majd csak 8fele... :DD
-
Superman
nagyúr
Úgy látszik én nagyon szerencsés voltam ezzel a ''Thorton magos Bartonnal, ami 512kb L2-vel rendelkezik'', mert simán lehet tuningolni, bírja.
-
Kicker
őstag
Vki segítsen
-
Kicker
őstag
Fúúú...
meg vannak a 400as ramok (Samsung,Infineon) :)
jelenleg 380mhz a vége, stabilan, fesz emelés nélkül.
azonban emeltem 1,7re és emellett 390Fsbre nyomtam betöltötte a winfost és a kép így bekattant, mint amikor felbontást vált...:((
kevés a fesz? :
a másik próbálkozásom az volt hogy 1,725V&200FSB
egyből csipogott meg döglődött.. :O
alaplap Epox 8RDA
2200mhz el kéne mennem(vagy ami kifér a csövön :DDD), ha már új ramokat szerváltam drága pénzért. -
Wolverine
félisten
válasz
StoneBridge
üzenetére
96 euro. Ha velem hozatsz, akkro vannak egyéb költségek is, részletek a Hardverpiacon, van két topic is :)
-
robekri
addikt
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
16-17k
De a nyár végiek lockos-sak!
Üdv.:Robe
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Megveszem a barcid!!!
Üdv.:Robe -
Toness
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Alapfeszen nem is fog tovább menni, próbáld meg a feszt emelni kis lépésekben, de elvileg 1,8-1,9V-nál még semmi baja nem lesz, akkor meg tuti húzhatod tovább.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok! Az miért lehet, hogy egy 2500+-os barton uyge 3200+ vagyis 200x11-es fsb-n van járatva de ha 202 az fsb akkor már olyan instabillá válik a rendszer, hogy 1 perc és lefagy a gép? Ez miért van? De 200-as fsb-n meg atomstabil. Esetleg fezsemeléssel még lehet rajt tolni? És ha igen mennyit kb? Amugy alapfeszen van most.
-
Kicker
őstag
Én is most 1700+os tbred-b-t hajtok. remélem 180-200ig menni fog az fsb, mert ha nem akkor :O
eddig 166-al nincs gáz, 50Celsius körül szokott lenni, így. meddig bírja? -
Dumb
senior tag
Nekem NF7-em van. Egy jól tunigolható 1700+-t szeretnék 166 fölé húzni. Ha jó a hűtés rajta, más baja nem lehet? Csak úgy szállhat el, ha túlmelegszik? 433-as Kingmax RAM-ok asszem bírni fogják.
-
Hi !
Nekem van egy Amd 2200+ Xp-ém , egy gigabyte 7N400-E alaplapom, és 2x256 mb kingston 400mhz-es ramom.
Amit kitudtam ebből hozni...
fsb 185
a cpu interface->Agressive
memoria frequency 100%
T(RAS) 5
T(RCD) 2
T(RP) 2
Cas latency 2,5
Ja és most 2400+-nak látja a cpu-t....
Kérdem én a hardwares lehetőségeimhez képest , ez mondható jó eredménynek??
Esetleg ha kilehetne kicsit többet hozni belőle stabil működés mellett...
Akkor azt ,hogy tudom összehozni??
Thx!;]
[Szerkesztve] -
Superman
nagyúr
válasz
StoneBridge
üzenetére
Lehet, hogy 4GHz-ig lehet húzni, de ezt azért nem próbálom ki. :D
-
Manitou
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
De ha lesz majd valami jó ramom(éppen most készülök venni) akkor azért megnézem én is mekkora max FSB-t bír a deszka. :))
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
De a 3000 vs 3600 közötti külömbséget nagyon nem fogod észrevenni alkalmazásokban. Számszerüleg 20%-al több pedig.
Én pl ~2000 -es memirású ECSK7S5A+ DDR300(133@150)-ről váltottam NF7-re és nem igazán vettem észre semmilyen sebességbeli külömbséget.Pedig ott 1000 volt a difi a kettő között. -
StoneBridge
senior tag
241 FSB-n szinkronban a ramok-kal Everest olvasást illetve írást le tudtam futtatni.
4000e-t valóban nem éri el, de:
olvasás - 3641
írás - 1417
200 FSB-n 3000/1100 körül mozog, szóval szerintem megéri húzni, ameddig lehet, a procinak nem lehet baja. Szorzót kell lejjebb venni, nem hiszem, hogy a proci busz nagysága tönkretenne bármilyen cpu-t is. -
Manitou
veterán
Csak kiváncsiságból mennyi a memóriaolvasása egy dualchanel 250-es FSB-vel hajtott AMD-nek, nem tudod? Mert 200-on nekem 3000 körül van single chanelben, szerintem nem sokkal lehet több 250-en 4000-et biztos nem éri el. És akkor nem is beszélünk arról hogy szénné van hajtva a proci.Szerintem ennyit azért nem ér a magasabb FSB (instabilitásra gondolok)
-
anulu
félisten
ezt v1.0 NF7-tel értem el. igen, 240MHz-es FSB, kő stabilan (mondjuk 1/2-es RAM sebességgel, mert a 400-as Samsungok már a gondolatába is belehaltak volna egy szinkron járatásnak :D

-
Spyx
tag
Nekem olyan kérdésem lenne hogy egy 2000+ Palomino-t próbáljak-e húzni vagy ez mint első generációs Athlon XP jobban melegszik mint a bartonok?
-
zsoltee10
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
chaintech tuning szempontjából átlagos. 200-as fsb-t viszi, de feljebb nem nagyon.
ez nem 1.0-s, mert ultra 400-as chipset van rajta.
a 2100+ procinak nem 2330 a vége, hanem 2450. zalmannal, szal vízzel hűtve kicsit többet is menne. -
bujdyka
tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Már bocs, de nem fogtál ki túl jó procit...
A mostani 2500+-ok XQYHA steping alapfeszen viszi a 2300 MHz-et... -
StoneBridge
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Az szép, a jövőben megnézem majd én is erősebb ramokkal, hogy hol a vége.
2100+ megy 2330 mhz-et? Ha nekem ennyit menne a 2600+... :O
Chaintech tuning szempontjából milyen? Haverom azért cserélte le a 7NJL1 Apogee-ját, mert 200 fsb-n semmilyen beállítással nem indult. Igaz rev1.0-s volt a lap. -
zsoltee10
addikt
nekem az nf7-s lapom chipset feszemeléssel és 2*256 466-os twinmos rammal sikerült stabilan 238-as fsb-n járatni a gépet, hosszabb távon viszont ''csak'' 233-as fsb-vel használtam elsősorban a proci miatt, mert az 10*233-n ment. :)
-
Manitou
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Én régebben, vagy1-1,5 éve olvastam több helyen(akkor voltam nagy tuninglázban ), hogy NF7-ekkel valami 237MHz -es FSB-t tudnak stabilan kicsikarni. De lehet ez azóta változott, bár nem biztos hogy megéri 250-en járatni szarabb időzítésekkel, mint pl 230-on nagyon jó időzítéssel.Mindenesetre bios 300-ig(600) engedi. Jah és 200-as FSB felett nem árt egy kis chipset feszt adni neki.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
2T, de nem biztos, hogy bírni fogja.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok! 512 mb 400 Mhz-es ramnál (noname) milyen érték a legjobb a Cast Latencynél? 2T? 2.5T? 3T?
-
Kicker
őstag
Olvastam itt a dolgokat. én 1700+ tbred-et most 166mhz-n használom(2db pc2700 ASER ram visszafogja a további tuningot) jövő héten azonban kingstonra váltok, 3200-sre. a lényeg, hogy amit olvastam azok alapján bátran tolom tovább.. :DD
epox8Rda alaplapban, ha vhol elakadok majd jelentkezem :) -
-
Fade_Away
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Merlin 2d vel a legjobb eddig de (elég) csodát ez se tesz.
ramnak bírnija kéne mert 500mhzsek és 3 4 4 8 ban vannak.
alaplap nembírja suxxx -
StoneBridge
senior tag
válasz
Fade_Away
üzenetére
Megfogtál.
DFI Lanpyart rev. A volt amin még nem volt ott a 4 lyuk, úgy tudom B-n már van.
DFI topic-ban éppen ezt kérdeztem nemrég, nem kaptam választ... meg kell keresni breetai-t, ő megmondja. :)
Hogyhogy nem viszik? :F
Időzítésekkel nincs gond? 228 fölött cl3-al sem indul?
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
Sikerült vennem jóáron 2*512kingmagtsop hardcore 500mhzs ramot.
Csakhogy alaplap 228as fsb fölött instabil (Tehát stonebridge nekem 456mhzn jár)
Arra lennék kiváncsi, hogy melyik 4lyukas alaplapok bírják a legnagyobb fsbt, mert szeretném ramomat szinkronba járatni proccal és minnél magasabb fsbn.
dfi lanpartyt javasolták haverok csakhát az nem 4lyukú..... -
Mag
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Kicsiréltem ma a CPU-t egy 1900xp -re de már a win logo se jött be és elszállt, nem birja a cpu hütö, az 1900xp sokal joban melegszik mint a duron.
-
Mag
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
ICQ -dat bekapcsolod,és ott dumcsizhatnánk ,thx.
-
StoneBridge
senior tag
A CPU interface opciónál milyen lehetőségek vannak?
Mi az a Resulting Frequency?
Sajnos A7N8X bios-t még nem láttam, ezért nem ismerem. -
StoneBridge
senior tag
Igen, a CAS Latency-t nyugodtan állíthatod 2,5-re, remélem nem lesz más beállítás probléma és menni fog.
Az active precharge delay-t állíthatod 7-re, a másik kettő pedig maradhat 3-on. Ezeket a beállításokat 200 fsb-n szinkronban a ramokkal (400mhz-en) is vinnie kell majd.
Szerintem a proci miatt nem tudod följebb tornászni, de nem akarok hülyeséget mondani, ezért ezt nem állítom. :) -
Mag
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Másik procit nem probáltam,mert nincs nagyobb hütö, CPU még lenne,csak azt nem birná el.
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Köszi a tipet!
Az amit 3 helyett 2.5 re kéne állitani az a CAS Latency ? Többit hagyam ugy ahogy most van?
Nagyon nem értek a bios tuninghoz. -
StoneBridge
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Pl., amint a témában is leírtam régebben, 133 fsb-s t-bred procimmal 221 fsb fölött soha nem indult.
Barton most szépen viszi 230 fsb-n, 241-en is hajtottam, de ott már a ramok nem bírták. -
StoneBridge
senior tag
több kérdésem is lenne!
Más procival próbáltad már 200 fsb-n? Szerintem a duron proci lehet esetleg hátráltató tényező.
A ramodat, ha 400 mhz-es, miért cl3-as időzítésre állítottad? cl2.5 mehet neki, biztosan mennie kell, főleg, hogy bőven 400 mhz alatt megy. -
Mag
senior tag
up
-
Mag
senior tag
Ezzel a beállitással megy most ,és igy a legnagyobb a telljesitménye:
[L]http://a2.fpn.hu/DSCF1101.JPG[/L]
Ezzel a beállitással már el sem indul, söt még a 166 os FSB-t sem birja
[L]http://a2.fpn.hu/DSCF1103.JPG[/L]
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
Jo a topic inditonak,mert nekem csak 148-ig megy az FSB (lenti konfig) ,utána már se kép se hang.
Ha 13,5 röl lejebb veszem a szorzot,akkor a gép CPU,és MEM-ben elért telljesitménye romlik. Pedig a mostani 2000 Mhz-röl 2033 ra sikerült huzni a CPU-t.
Vkinek tipp?
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
igen, a 3200+ mar 200-as es a 3000+bol is van 200-as
-
StoneBridge
senior tag
Tehát ez érdekelt. Bios-ban 300-ig tekerhető az fsb, persze nem ez a cél. :D
Hanem, hogy 500mhz-es ramokkal akár 250 fsb-t el lehet-e érni, nem lesz a cpu/ alaplapi busz hátráltató tényező (?).
Valakinek nincs NF7-ben 400mhz fölötti ramokkal üzemelő gépe? :)
Egyébként 3200+ barton már eredetileg 200-as fsb-vel van kiosztva?
LukE, kösz linket. éljen a memtest :) -
Flashy
veterán
hát ez megint olyan kérdés, hogy az a válasz hogy próbáld ki. ameddig a hardvered birja. a te hardveredet meg csak te tudod kipróbálni :)
ha veszed le a szorzót akkor a proci nem lesz akadály, a memória adott, azt kéne még tudni hogy a busz mit bír. elvileg az alaplap leírásában ott van hogy mekkora fsb-t támogat, enyém pl 333-ast. persze biosban be lehet állítani nagyobbat is, de azon már nem garantálnak semmit. nincs is hozzá agp/pci leosztás. -
LukE
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
1: memtest86 (link-> google), vagy meg jobb, ha leszeded az ultimatebootcd.com-rol az ultimétbútcédét, és nem kell flopyval szarozni. Gyorstesztnek elég, ha lefut egyszer, és mehetsz tovább.
45m már a 400-as samsungnak, meg az nforsznak sem kevés, persze nem biztos, hogy nem bírja.
2: keress a cikkek között ''tuning'' szóra, van 3-4 régebbi cikk, de az alapok még mindíg ugyan azok (főleg, hogy van asszem nforszos cikk is)
3: aztán memót, procit, 3d-t terhelni, mindegyiket legalább 8-10 órán keresztül, ha nem jelez hibát, nem fagy le semmi, akkor elkezdhetsz reménykedni:)
(persze ha nagyon beleveted magad, akkor nem árt előtte 1 backup, de minimum egy installcédé, ha összefosná a boot partíciót valami HW hiba miatt...) -
LordX
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ha az alaplapod tud FSB:MEM szorzót állítani (ha 220-ra fel tudtad húzni az órajelet, akkor szinte tuti), akkor próbáld meg azt lejjebb venni, és utána próbálkozz tolni felfelé..
-
StoneBridge
senior tag
Nos, hasonló témát nem találtam.
Márpedig kérdésem van, ezt megosztom. :) Persze jöhetnek tapasztalatok, vélemények.
Szóval... T-bred proci fsb-je eredetileg 133. Most nekem 221-re sikerült feltekerni, de tegyük fel, ez nekem nem elég. :)) Tovább azért nem tudom, mert 400-as ramok nem bírják (? mert 450 fölött szép teljesítmény lenne a Samsungoktól), vagy, mert cpu fsb nem fogja már engedni?
Tehát, ha ütősebb ramokat szerzek be, pl. 500 mhz-eseket, akkor lehetséges, hogy akár 230 fsb fölé jutok?
Persze Barton-nal lehet könnyebb lenne, de nekem nem kell. :t
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Facebook és Messenger
- Ford topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest