- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Flashy
veterán
abbyy finereader: legutóbb mikor próbáltam 15 napig teljesen funkcionális próbaverziója letölthető volt és meglepően ügyes proginak találtam, pár tíz dpi-s faxokat is megértett. aztán ha tetszik, akkor megveszed.
-
lapa
veterán
hamár ocr... nemtom ismeri-e valaki közületek az omnipage 14-et. talán ez volt a recognita régen? :F az érdekelne, hogy mennyire lehet batch módban futtatni. bescannelt tiff doksikon (200 x 200 dpi, jó minőségű mátrix-leporellóról) kéne egy karaktersorozatot (sacc 15 karakter, egy primary key) vagy tetszés szerint ugyanezt code128 vonalkód formájában leolvasni. doksik véletlenszerű időközönként mennek bele ftp-n egy könyvtárba. a fájlokat folyamatosan át kéne nevezni <olvasottkaraktersorozat>.tiff-nek. tud vki valamilyen konkrét megoldást? nem free megoldásra gondoltam, de nem lenne rossz az sem :). köszi
-
Bobojsza
aktív tag
És a Google-ról hallottatok már ??
Vagy miért lenyeg hogy freeware legyen. 14 napos full müködő verziója szinte mindnen OCR szoftvernek van.
De ime 1 free
[L]http://www.ilixis.com/developer/recog_shareware.html[/L] -
Dexter68
addikt
Most lehet, hogy hülyeséget beszélek, de általában az ilyen xarságok honlapjáról általában letölthető a hozzá szánt dzsúz.
Én pl. a saját xarságaimhoz sokkal jobb cuccokat szedtem le a support-ról, mimt ami volt hozzá.
Meg persze lehet a magyarországi képviseletet b*sztatni, ha elég szívhezszóló az ember, általában segítenek.
Ettől persze nem lesz free ocr-ed... -
Gh0sT
addikt
Éreztem... :) De ilyeneket nem szoktak adni a scannerhez?
-
-
Gh0sT
addikt
Engem az érdekelne, hogy mi is az az OCR. És ha már tudom, akkor az alapkérdés is aktuális számomra. :)
-
Engem is...
-
sh4d0w
félisten
Tehát freeware OCR programot keresek Windowsra. Ha vki tud ilyen lelőhelyet, kérem, ossza meg velem...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest