- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Xiaomi Mi A1 módosítatlan raw fotók.
-
-
Ricardo
titán
Xiaomi Mi A1
-
Olyqn nincs hogy egy telefon mind felett. Van tobb jo. A penz mennyire szamit? Ami jelenleg a TOP pixel 2 vonal, csak itt sok egyeb problema is felmerulhet ezert szerintem eleg felejtos.
Samuk jok. S8 , note 8. Htc u11. Huawei vonalon is rengeteg jo van( p9, p10, mate , mate 10 pro. Honor 8,9) Iphone 8 ak vagy X. Meg a xiaomi A1 is siman vallalhato es nagyon jo aron van. Itt nezegessel kepeket letudod szurni a konzekvenciat. -
Ricardo
titán
Xiaomi Mi A1
-
dlaj
őstag
Szerintetek fotózás szempontjából egy Xiaomi Mi A1, vagy egy használt Mate 8 a jobb választás? Utóbbin megy a Google Camera?
-
slayernick66
tag
Xiaomi Mi A1 tulajok!
Nincs valakinek veletlenul par kepe ami karacsonyi vasarban keszult? Kivancsi lennek, mit tud automata modban ilyen viszonyok kozott. Azt tudom hogy nappal csodajo, es ez mar nehez terep neki. De ha vallalhatok a kepek, lehet benevezek egyre en is.
Koszi elore is!
-
Dilikutya
félisten
válasz
Plazmacucci #71963 üzenetére
Középkategóriában semmi? Látok rá ugyan utalást, hogy a cameraAPI2-t támogatja több készülék (Galaxy A5, Honor X6, Xiaomi Mi A1), de nem világos, hogy ezek csak rootolás után konfig fájlokat módosítva mennek, vagy ez csak a gyári kamera app-ra vonatkozik, és külső szoftverrel működik.
-
no more
veterán
válasz
grandegamer #71742 üzenetére
A 4x a legjobb szerintem, de, ha esetleg van rá kereted, rádobsz még egy 15-öt és Xiaomi Mi A1.
-
Azie
őstag
válasz
Prowler #70836 üzenetére
kellemes meglepetés volt, hogy a kattintás után nem kép jött fel.
)
#70834 nagyon sokat számít, hogy sok fényt kap a készülék, így már értékelhető képek is készíthetők vele, úgy nézem.
Jó lenne, ha a xiaomiknál jönne egy kameraszoftver frissítés a készülékekre, mert a mozaikos képalkotás szerintem nagyon zavaró tud lenni (korábbi mi6 képek a topicban, meg a friss A1-ek is)
-
betongyuszi
újonc
Sziasztok!
Xiaomi Mi A1-es készüléket szeretnék vásárolni. Nagyon tetszik a készülék, viszont megnéztem pár, a telefonnal készített videó felvételt, ami alatt bizonyos hangok nagyon furán hallatszódnak.
linekelek hozzá egy videót is.
https://www.youtube.com/watch?v=6-ncyEPZIds
Ezzel kapcsolatban annyit találtam, hogy vmilyen zajcsökkentő algoritmus hiba okozza, illetve a másodlagos mikrofonnak lehet még köze hozzá. A kérdésem pedig, hogy lehet-e majd számítani javításra, mert ez elég zavaró. Így nem veszem meg a készüléket.Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
-
ThorsHUN
őstag
válasz
deny330 #70672 üzenetére
Ugy 40-45 korul szerintem a Xiaomi Redmi 4X a legjobb.
65 korul mar bejon a kepbe a Xiaomi A1 a ket kamerajaval, pure android rendszerevel.
Innentol a kovetkezo ugras a tavalyi Honor 8 lehet, ami (hasra) 100 korul megkaphato.
120 korul mar bele lehet futni Honor 9esbe, ami ujabb hardver de (egyelore) nem jobb kepminoseg (itt talalsz boven kepeket)
135-140 korul a tavalyi ev csucsat a Samsung S7est kapod meg.
150 korul marad a Oneplus 5 amit nem javasolnek, mert mint latod a tavalyi S7 jobb kepeket keszit, a Oneplus ara meg stabilan 150.
Utana a hatar a csillagos eg.P9 es p10et nem vennek, mert a honor 8 es 9 kb ugyanazt tudja csak olcsobban.
Talan a p10 plus vagy max vagy mi volt a neve, abban van optikai stabi is, de errol kepeket nem nagyon talalni.Szerintem.
Majd kijavitanak. -
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
Felefelé váltani kamera tekintetében, nem olyan sok lehetőség van.
Egyértelmű előrelépés.
U11, Pixelek, Mate 10.
Talán előrelépés (van amiben igen, van amiben nem)
S8, P10, Honor 8/9.
Én kamera tekintetében visszafelé váltok. Délután érkezik a Xiaomi MI A1.
Kíváncsi vagyok rá mit tudok belőle kihozni.
-
tomboy0013
veterán
válasz
mdav88 #70196 üzenetére
Gyengébb fényviszonyok között még a csúcs telóknak is vannak gondjai bőven, 50 körül ilyen kitétel nem reális. Sőt ott még a nappali képek minősége sem lesz szemet gyönyörködtető. 70 körül viszont már szerintem akadnak használható telók ilyen szempontból. Ha Xiaomi akkor az A1 valahol azon az árszinten van, vagy ott a régebbi Nexus 5X ami 70 körül a legjobb választás ha a kamera a legfontosabb, ez még a mai csúcsok közt is megállja a helyét ha automata fotózásról van szó. Gyűjtsön még egy kicsi pénzt szerintem
-
-
silentkiller
senior tag
válasz
Aryon87 #69829 üzenetére
Nekem nagyon tetszenek a HTC U11 képei de a Honor 9-cel elbizonytalanítottál
sőt, most nagyon nézem a Xiaomi A1-et ami pár nap múlva kapható (harmad annyiért, mint a HTC U11 és fele annyiért, mint a Honor 9). Valóban ekkora lehet a minőségbeli különbség? Jelenleg S7-et használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest