Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Izgalmas verseny lesz holnap. A két ferrari az élen, a két McLaren mögöttük, és nem sok különbség van a négy versenyző között.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Carpio
tag
Ha egyszer Rosberg alá vasat tesznek.....
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
hunnylander
őstag
válasz manutdzoli #1599 üzenetére
Ha az állítását cáfolni tudod hívjad felfele Mosley-t oszt' mongyad e' fele nekije amit tudsz me' fe'jelentelek, he!
Nekem ne ironizáljál Ron kárára. A büntetés hivatalos indoklásából is kiolvashatnád végre, hogy egyáltalán nem volt sáros annyira amennyire ti akartátok beállítani. Mindenki elolvashatná azt a nyamvadt 14 oldalt, ha érdemben akar hozzászólni a dologhoz. Tessék pdf-ben is megvan egyenesen az FIA-tól: [link]
Ha nem megy az angol, szótárazzál, de Ron Dennis-ről le lehetne már szállni végre. Nem ő a kulcsfigurája az ügynek, vedd már észre.www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem Kimi a 14. kör végén jön ki, Massa és Alonso a 15-ben, Hamilton a 16-ban.
EQMontoya: legyen igazad
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
EQMontoya
veterán
válasz Motion_Blur #1591 üzenetére
szerintem, pl a Törökországban látottak alapján, Kimi magától is el fog lépni Massától.
Same rules apply!
-
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #1604 üzenetére
Jaja! Csak kár , hogy német.
-
törölt tag
válasz hunnylander #1600 üzenetére
Én speciel nem hiszem el amit mond.
..és ebben nincs semmi személyes, csak az egész ügy kapcsán teljesen profi módon viselkedett....és nincs okom kételkedni abban hogy a továbbiakban is így fog.
Nem őszintén, hanem profin.
pl:[link]
„A július 3-i közleményünk után alapos vizsgálatot végeztünk, és a McLaren határozottan kijelenti, hogy a Ferrari szellemi termékei közül egyetlen egy nem jutott a csapat más tagjának kezébe, és nem alkalmazták az autókban sem.”
Most nem tudom mennyire lehetett alapos az a vizsgálat, ami nem derített fényt arra hogy Március-ban a versenyzők és tesztversenyzők a Ferrari súlyelosztását tesztelik a szimulátorukban.
Vége van meg minden, de ez minden volt csak nem frankó...az egész úgy ahogy van.
RD nem is nagyon tehetett mást egyébként, mint mindent elkövetett a csapata érdekében.
Csak annyit ismert el minden alkalommal amennyit el kellett.
De ha vártam is vmiféle karakánságot, őszinteséget....a továbbiakban ezt még véletlenül sem fogom.
Tehát vissza a mondanivalóm elejére, én egy szavát sem hiszem el többé (eddig sem voltam naív).
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz #70869248 #1613 üzenetére
Ez számomra is nyilvánvaló, hogy inkább csak profin viselkedik. De nekem akkor is rosszul esik ha sértegetik. Senki sem tökéletes, mindenkinek maga felé, illetve a csapata felé hajlik a keze és még sorolhatnám a közhelyeket, de ti is így éreznétek pl. Jean Todt iránt, hogyha valami kalamajkából próbálna kievickélni. A kedvenceit nem szokta az ember megtagadni, inkább próbál velük együtt érezni, akár még együtt égni is. De ez olyan nagy bűne, hogy menteni akarta/akarja a csapatát, sőt még azokat is akik, eléggé ellenszenvesek vele szemben. Alonso-val, de la Rosa-val szemben kifejezetten gentleman-ként viselkedik, pedig ugyanez a két spanyolról már nehezebben mondható el.
Nekem szimpatikus a viselkedése, mert meg tudom érteni a helyzetét és mert én egyszerűen erről az oldalról nézem a dolgokat, te meg egy másik szemszögből.
A Ferrari adatokat de la Rosa akarta tesztelni, de nem került rá sor, de lényegtelen, mert nem fogjuk ugyanúgy értékelni RD korábbi vagy jelenlegi szavait sem. Már csak azért sem mert nekem most is tetszik az ezüst-piros design és nagy tisztelője vagyok a német autómárkáknak, és az angol F1 istállóknak. Nekem még Norbert Haug is szimpatikus.
Szóval abban legalább egyet érthetünk hogy RD profi.www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #1615 üzenetére
Gentleman mi?
mod: [link]
Úgy nézki, nem kell az esőgumi
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Male
nagyúr
válasz ronaldo #1589 üzenetére
Bizony, azt a kanyart nagyon meg lehet szívni... (nem egyszer pördültem meg én is szinte pontosan ugyan így ott... persze én béna vagyok )
Látta valaki Hamilton gyors körét? Hibázott, vagy nehezebb ennyivel az autója?
Massa autóján mit szereltek annyira, tudni erről valamit? -
Motion_Blur
félisten
Hamiltonnak saját bevallása szerint tiszta és hibátlan köre volt. Vagy ennyit tudott, vagy cipelt még plussz 8-10 kiló benyát.
abban a kanyarban nehéz jó féktávot venni, hogy ne kelljen tartott gázzal fordítani az autót az biztos
hunnylander: ejnye-bejnye besértődtünk? Ron papa mosdatásával már lesüllyedtél oda, ahonnan nehéz lesz kikecmeregned
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #1616 üzenetére
Tanulj meg olvasni, aztán meg viselkedni és elfogadni, hogy nem mindenki a te fejeddel gondolkozik a világon.
Egy bunkó jelzőt már megérdemelnél válaszul! De nem fogok lesüllyedni a te gyerekes szintedre.
Ha tudnál olvasni, az írtam, hogy gentleman-ként viselkedik Alonso-val, és észrevehetnéd hogy nem kértelek rá hogy érts velem egyet ebben. Úgyhogy megtarthatnád a hülye poénkodásaidat magadnak!www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #1618 üzenetére
Számodra. Csak vedd észre, hogy a te rólam való mínősítéseid egyáltalán nem érdekelnek, és nem is áll szándékomban megfelelni a te vörös érzelemvilágodnak.
Szóval vagy ne vedd figyelembe a véleményemet, ha irritál téged, vagy pedig próbáld meg fejleszteni a személyiségedet egy jó adag toleranciával és empátiával, hogy el tudd viselni mások véleményét.www.HunnyF1.com
-
kerjani
aktív tag
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
kerjani
aktív tag
válasz hunnylander #1622 üzenetére
[link]
hmmmA siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Chili7
őstag
válasz #70869248 #1613 üzenetére
Lehet, hogy kamuzik, de nekem meg az nem világos, hogy miért nem marad csöndben és marad meg ''unszunpatikus csapatvezetőnek''?
Megtehetné, h nem fellebeznek, beül a kis székébe, behúzza fülét-farkát, levezényli ezt a 4 versenyt, aztán jövőre ''tiszta lappal'', részint a dolgok feledésbe merülése mellett csinálhatná a dolgát.
Ehelyett meg az ügyet tovább feszegetve (egyesek szemében magát nevetségessé téve) harcol az igazáért, a becsületéért.
Korábban, más ügyekben (főleg az autó teljesítményével kapcsolatos igérgetésekben) sem nagyon hittem már neki, de most ..... , ki tudja?
Egy biztos, ha bukik, innen mégnagyobbat bukik. -
hunnylander
őstag
Én már azt olvastam az autosport.com egyik cikkében, hogy lenyelik a gombócot és nem fognak fellebbezni a saját és az F1-es világ nyugalma érdekében. Sőt Briatore-val is személyesen fogják elintézni a problémákat. Szerintem nem lesz Renault kémügy, ha RD nem akarja.
www.HunnyF1.com
-
koob
senior tag
válasz Motion_Blur #1616 üzenetére
na még Spa-ban se essen?
-
koob
senior tag
Volt valaki: [link]?
-
törölt tag
Nem fogja feszegetni, ezt már lenyeli.
Mindenkinek megvan a véleménye a dologról, és félreértés ne essék nekem rossz véleményem van RD-ről az ügy kapcsán.
De igazából nem tehetett mást, és a döntés sem nagyon lehetett más. Ezt sztem a nagy többség sejtette, ez egy jó VB (volt), megpróbálták nem elcseszni,..jó volt a nézettség, jók az egyéni harcok.
RD pedig nem akarja a csapatát egy bizonytalan helyzetbe vinni, Alonso-t is elveszítheti méghozzá úgy hogy egy kanyi vasat sem kap érte, és akár még valóban el is tílthatják őket.
Mert ebből a csapat tisztán már nem jön ki, lehet hogy RD mint önálló figura nem sáros, de ő az egész csapatért felel....és ott már erős sarak vannak.
Szal sztem tök érthető amit csinál,..mint amikor Stoddart csinálta a médiacirkuszt (Indianapolis..stb), csak hogy szerepeltesse a csapatát a köztudatban.
De nekem ez nem tetszik, nekem az tetszett volna ha Alonso-t, Pedro-t kicsapja mint szelet, meg még aki vastagon benne volt...mind.
Hamilton-t azért nem mondom, mert bár lehet hogy ő is tudott a dologról (erre nincs bizonyíték), de két ekkora versenyzőt hülyeség lenne elengedni, és ő újonc, könyebb megfogni mint egy minden hájjal megkent Alonso-t.
Szal nálam akkor maradt volna meg a McLaren annak aminek RD által sokszor hangoztatva lett, egy minta/elit csapatnak,..ha ezeket mind meglépi, és korrektül, egyértelműen nyilatkozik egyet...hogy ne legyünk már félhülyék.
Ez mind term. óriási kockázattal járna, és erősen meggyengülne a csapat.
De más tekintetben viszont erősödött volna szvsz,...ott ahol most nagyon nagyot gyengült,..hitelében. -
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #1606 üzenetére
Sajnos a McLarenen belül már nem lehet hinni senkinek.De legyen igazad,hogy Ron nem volt benne semmiben.
Jó futamot várok holnapFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
-
aesir
veterán
Meghalt Colin McRae helikopterbalesetben
Van saját életem...
-
(Kolombusz)
veterán
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1638 üzenetére
Kár volt ezzel a szánalmas irománnyal megint előhozni ezt a témát amikor már kezdett itt lecsengeni a történet.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1640 üzenetére
OK. Egy valamit árulj el a tisztán látásom érdekében. Mi céllal raktad be a linket?
A mellé rakott smiley arra utal, hogy egyet értesz vele.
És akkor ha már beraktad (nyilván okkal) akkor had reagáljak is rá.
''agyhalott divatdrukker vörösingeseknek'' - mondja ezt egy nyilvánvalóan fanatikus McLaren drukker, aki annyira elvakult, hogy a napivilágra hozott tények ellenére közli, hogy szerinte a ''nem csaltak és nem voltak sportszerűtlenek''.
''Miért kért a McLaren szinte rögtön vizsgálatot magára, illetve az autóra?''
Rögtön. Rögtön miután lebuktak a papirokkal a fénymásolóban.
''- Nem illene az ''eredeti'' autónak vezetnie a bajnokságot?
- Vagy legalább hasonlíthatna itt-ott a két járgány, nem?''
Lerágott csont. Lásd a WMSC nyilatkozatának ide vonatkozó részét.
''Mikor jutottak a McLaren-hez a tervek, illetve mikor kezdődött a szezon?''
Mi köze a kettőnek egymáshoz, illetve az egészhez?
Biztos nagyon vörös vagyok egyesek szerint (egyébként annyira nem vagyok vörös, sőt a csapatok sem annyira érdekelnek én pilótának szurkolok, történetesen Kiminek, tehát ez alapján tavaly még ezüst voltam), de azt gondolom, hogy a kialakult helyzetben és a tények ismeretében aki még mindig ilyen szánalmas irományokat produkál a McLaren védelmében az nem normális.Feel Good Inc.
-
Motion_Blur
félisten
Tiszta flame az egész iromány, reagálásra se méltó
mod: LOL, ez moonman írása? akkor már mindent értek, Tőle egész kis visszafogott írás a végére oda kellett volna írni, hogy de Montoya akkor is jobb, mint az összes többi!
-
törölt tag
válasz (Kolombusz) #1638 üzenetére
Teljesen gáz.
detto nincs étrelme megvitatni.
szerk: (#1643)
blogban lehet ilyet, olvasok pár olasz blogot, ott lehet hasonlót csak más oldalról.
A szerzőtől muszáj függetleníteni...különben elfogultság lenne.
[Szerkesztve] -
Pompi
MODERÁTOR
válasz Motion_Blur #1642 üzenetére
''de Montoya akkor is jobb, mint az összes többi!''
Ez egyébként mennyire igazFeel Good Inc.
-
törölt tag
Azért érdekes hogy Timo Glock-nak mekkora pech sorozata van
Az eddigi 22 versenyből, 12alkalommal kiesett, és mégis vezeti a pontversenyt. -
JJános
addikt
válasz AMD Power #1597 üzenetére
''Amit azonban eddig igyekeztek eltitkolni, az az, hogy a Magyar Nagydíj reggelén Alonso szemtanúk előtt azt mondta Ron Dennisnek: ''Vagy én leszek az első számú pilóta, vagy elengedsz'', majd megfenyegette a főnökét, hogy ellenkező esetben a birtokában lévő Ferrari információkkal megkeresi az FIA-t.''
Hogy ez a Lonzi milyen nagy szemét. Ne elengedjék, hanem küldjék el! Szvsz.2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz manutdzoli #1630 üzenetére
Azt hogy Ron nem volt az ügyben sáros, már csak sóvárogni lehet, vagy vágyakozni rá.
2007-05-06 óta itt!
-
pityeszka
őstag
Tippem a mai futamra:
1.Raikkonen
2.Alonso
3.HamiltonEgy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest