- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz (Kolombusz) #1429 üzenetére
Mi lett volna?Képzeld,nem tudom.
S mi lett volna ha nem emelik vissza Hamiltont?FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
veterán
válasz Motion_Blur #1447 üzenetére
mire gondolsz?
most hallottam, hogy csak 30 millát kell fizetni a McLarennek
[Szerkesztve]"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
AMD Power
titán
A Red Bullon ezúttal a hidraulika fogott ki....
Ezt kezdem már nagyon unni. Nagyon gáz ez az RB3. -
EQMontoya
veterán
válasz Motion_Blur #1447 üzenetére
abban pedig igaza volt, hogy Schumi semmivel nem volt különb Lonzinál.
Same rules apply!
-
hunnylander
őstag
válasz manutdzoli #1451 üzenetére
Kirúgatom a pályamunkásokat, mert nem látták el a feladatukat.
Mind a Schumi visszatolás, mind a Hamilton pályára visszahelyezés szabályos volt.www.HunnyF1.com
-
george11
addikt
''Egy kutya'' - a hidraulika működteti a váltási folyamatot.
De azért fura, hogy egy éven belül ennyire gyakori legyen ez a hiba Lehet nem is a hidraulikával van baj, hanem valami egész más dolog vágja taccsra rendszeresen. Hmm asszem írok nekik egy mailt, hogy vegyenek fel mérnöknek ( csak egykét diploma+nyelvtudás+tapasztalat hiányzik a repertoáromból a többi megvan )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
pityeszka
őstag
válasz fateless #1446 üzenetére
''Schumi is egy genya volt (bár nagy versenyző is), nem épp a sportszerűség példaképe, volt, hogy emiatt az összes pontját is elvették emiatt, de végül nagyon jó fej lett belőle.''
-Schumi a valaha volt legnagyobb F1-es pilóta volt aki nem a sportszerűtlensége miatt lett híres,ugyhogy kérlek ne genyázd
''Alonso is gány most, de nagy pilóta. Hadd kapjon pár évet, hogy változhasson.''
-no comment
''Ha Schuminak megbocsátható volt az, hogy Suzukaban ráhúzza a kormányt Hakkinenre, csak hogy az kiessen és ne előzhesse meg - és nyerje meg a bajnokságot''
-nem emléxem teljesen mert még pulya voltam,valójában egy idősebb barátom mesélte,hogy anno volt egy ilyen Senna,Prost eset is nagyon régen a vb vége előtt (ebben nem vok biztos)
'' és meg fogják bocsátani ezt a dolgot tíz év múlva'' mámint Lonzinak(gondolom én)
de mit
Jah:
''hogy emiatt az összes pontját is elvették emiatt''
-ez meg zavaros.Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
EQMontoya
veterán
válasz hunnylander #1457 üzenetére
már megint a szokásos baromság. akkor a létező összes pályamunkást ki kellett volna rúgni, mert schumin kivül senkit nem toltak vissza.
Same rules apply!
-
venember83
nagyúr
válasz fateless #1452 üzenetére
Suzukaban ráhúzza a korményt Hakinenre - az nem Hakkinen volt Sajnos memoriam nem az igazi, de asszem Villeneuvere huzta ra a kormanyt.
hopp, itt is 1 kep:
Azzal, h Schumit leszaremberezted sok fant szereztel itt magadnak, es kicsivel kevesebb ellenseget
Remelem tenyleg van remeny Alonso megemberesedesere...
[Szerkesztve] -
pityeszka
őstag
válasz venember83 #1461 üzenetére
Na itt meg kiderül az igazság
Ohh mostmár leesett,hogy megemberesedikEgy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
EQMontoya
veterán
emlékezetes eset volt... főleg, hogy villeneuve láthatóan sokkal gyorsabb volt, tehát schuminak tök felesleges volt emberkednie...
Same rules apply!
-
hunnylander
őstag
válasz EQMontoya #1460 üzenetére
Ebben igazad van, de az már más tészta, hogy nem mindenkit tolnak vissza. De amig jár a motorja addig a versenybe való visszahelyezés nem szabálytalan. Ezt szokták idézgetni a szabálykönyvből a nagyokosok. Való igaz, lelkes és elkötelezett pályamunkások is szükségesek ezen szabály kihasználásához.
www.HunnyF1.com
-
george11
addikt
válasz fateless #1446 üzenetére
Te meg abba gondolj bele, hogy az utóbbi idők nagy bajnokai közül melyik volt kezesbárány.
Egyik sem, se Senna, se Sumi, se Alonso, se Mansell ... egyik sem. Ha valakinek nincs vér a pucájában, és nem borul el néha az agya, vagy nem csinál baromságokat az nem bajnoknak való. Lehet, hogy ezek nélkül is nyerhet valaki, de fele akkora rajongótábra sem lesz. Az ilyen ''kilököm,leszorítom,csinálom a balhét'' stb helyzetekben mutatkozik meg a nagyközönség felé, hogy ők is emberek, és nyomás alatt nekik is vannak hibáik."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #1442 üzenetére
Alonsoval kapcsolatosan mint írtam nem változott semmi. A bizonyítékok alapján nem ő volt az aki lopott infokkal a kocsi beállításait kiértékelte, eléggé passzív is volt a mailezés során és a csapatot melyet utál csak az utolsó pillanatban adta fel miközben amikor nagyon nagy balhé volt közte és mclaren között akkor is megtehette volna és ma már írásban lenne(ha még nincs) hogy jövőre reanult. Ki utasította volna vissza? Kimi-Rosberg meg pár ismeretlenebb pilóta remélem hogy igen..de ettől a Kimis esettől még nem tértem magamhoz, ő nem ilyen volt. Remélem csak egy kis alkoholelvonási tünet volt, mocskos vörösek eltiltották egy napra a nedűtől
A kémkedést nem kiírtani kell hanem szinten tartani. 100-as skálán úgy 1-5ös határban. 0 elérhetetlen ez tény. (a fényképezés is az bizonyos mértékben) De legyen minél kisebb. -
veterán
Na, most elgondolkodtattál, lehet, hogy tényleg Vili volt az... Lusta vagyok megnézni.
Schumi sztem is az egyik legnagobb versenyző volt, nagyra becsülöm. Főleg azért, mert nem csak a versenyzéshez értett, hanem az autóhoz is.
Viszont eleinte sok gányságot csinált. Ezt nem tagadhatjuk. (No és az is jól jött neki, hogy pár évig a Ferrari ellen senkinek nem volt esélye. De persze jó helyen kellett lenni jókor jó emnernek, ő pedig nagyon jó volt. Kovalainen azért megverte a bajnokok tornáján...)
Senna is kitolta Prostot - a mocsok, a Proffal nem bánhatott volna így - ráadásul egy csapatnál is voltak. McLaren, de ha jól emléxem, honda volt.
George11 - ezért volt Prost a kedvencem, mert ő nem volt ilyen. Viszont nem tudott rajtolni. De verseny közben mindig visszahozta. Na ja, akkor még nem volt rajtautomatika
[Szerkesztve]"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hobizoli
nagyúr
Itt azt is tudni kene, hogy JV-nek kilatasba volt helyezve egy eltiltas, ha megeccer asszem sarga zaszlo alatt eloz. Az eggyel korabbi futamnal megcsinalta azt, amit nem kellett volna, megsem volt semmi szankcio erte, mert az ugy mar hatranyosan befolyasolta volna a VB vegeredmenyet, leven akkor nem tud pontot szerezni es nincs ''verseny'' a cimert. Ezert a mutatvanyert persze MS eves osszes pontjat lehuztak, amiert maskor ''csak'' versenybalesetet itelnek meg, mert azt mint itt megtanulhattuk, a Ferrari fele lejt a palya...
Lasd meg a Rascasse vs Hring.
hobizolitöbb drón kell ;P
-
ronaldo
őstag
válasz hunnylander #1271 üzenetére
Hivatalos forrásokban jelent meg RD rendre eltérő álláspontja a kémügy kapcsán. Ezt akárhogy és akárki akarja, nem fogja tisztázni, hogy de az nem úgy vót...
A vastagbetűshöz: ne tűnj naívnak. Ez a technikai sportok csúcsa. 2 hét alatt Monzába ami más karakterisztikájú pálya mint a többi, máris egy full átdolgozott autóval érkezik mindenki. Egy tél alatt annyit kihoznak szinte a V8-as motorokból, mint amennyit azelőtt a V10-ek tudtak (köridőben). Biztos láttál képeket szélcsatornákról, benti műhelyes dolgokról. Nem Nintendóznak. satöbbi satöbbi. De a Ferrari doksik fent porosodtak a polcon, egy árva lélek nem tudott róla. Ha ezt nem érted, akkor én elfogytam, jobban nem tudom megfogalmazni. -
george11
addikt
válasz EQMontoya #1468 üzenetére
Egyet sem, de voltak afférjai, ha jól emlékszem rá, mert anno még kölyökfejjel pont arra figyeltem fel, hogy ment valami ereszdelahajam egy másik pilótával. (nem tudom a konkrét esetet már felidézni, de nem a pályán történt, hanem talán a boxban/boxutcában )
Prost-ot meg azért nem írtam, mert nekem Ő valahogy totál kiesett az érdeklődési körömből, hiába volt atomjó pilóta, lehet pont azért, mert nem volt semmi ''extra'' történés vele kapcsolatban.
Szerk : Vagy Sennával volt valami balhéja/koccanása... öö nem jut eszemba, ha megszakadok sem
[Szerkesztve]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
veterán
válasz hobizoli #1469 üzenetére
Utánanéztem, tényleg Vili volt, rosszul emlékeztem.
Schumitól nem a baleset miatt vették el a pontokat, hanem mert egyértelmű volt a szándékosság. JV már fél autónyival MS előtt volt, amikor MS egyértelműen belehúzta JV oldalába az autót.
Prosttal nem volt semmi extra, csak négy világbajnoki cím
-
Majstor
senior tag
!!!BMW fOREVA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Integra
titán
válasz venember83 #1443 üzenetére
nem szent és sérthetetlen hanem beszariak
meg nekik aztán minek? így is béka segge alatt vannak, fasza dolog spykerekkel harcolni
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hobizoli
nagyúr
válasz fateless #1473 üzenetére
O es mennyi ijen volt elotte es azota, megsem b@sztak meg erte senki mast. Micsoda veletlen. Kezdve pl a gerincessegerol hires McLaren csapat szetisteniett erkolcsi norma Senna-javal. Hogy is lett VB eccer Suzuka-ban? Ooooo, nem jut eszembe...tan csak nem kilokte Prost-t az elso kanyarban? Ja, de. Oooo jaj.
Ott az az adelaid-i eset is Hill-l, na ott pl DH mit akart? Siman fel autoval MS van elorebb a knayarban, hiszen az orra MS autojanak oldalba megy...erdekes modon valakik azt is MS-re huzzak.
Van sapka, nincs sapka.
hobizolitöbb drón kell ;P
-
george11
addikt
válasz EQMontoya #1475 üzenetére
Ezt most nem igazán értem, de lehet én vagyok béna
Mármint ezt a részét: ''hü, a kurva anyját, szerinted is, ugye? bzmg...''"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bocX
tag
Ferlaren Merrari az új autó [link] bocs, nem hagyhattam ki
most olvastam mi lett a vége, annyiban elszomorít a dolog, hogy idén talán volt valami verseny...bár innentől kérdőjeles hogy az ezüst nyilas csapat azért lett olyan erős mert 'valamit' sikerült bevetni a vörös autósok ellen, vagy idén tényleg jók lettek volna...
amugy ez az egész F1 kezd egyre sz*rabb lenni, annyi szabálymódosítás meg korlátozás, meg igy meg ugy lesz....sajnos vagy legalábbis én ezt látomsok munka és ugyanannyi lazaság
-
hunnylander
őstag
válasz ronaldo #1470 üzenetére
Az én hivatalos álláspontom a McLaren bűnösségével kapcsolatban az utolsó szóig megegyezik a WMSC ma nyilvánosságra hozott 14 oldalas indoklásával. ( [link] )
Tehát már önmagában a dokumentumok birtoklása és a Stepney-től való infók akceptálása néhány Meki alkalmazott (legfőképpen Coughlan és de la Rosa) által, már elegendő bizonyíték volt a büntetéshez, ami majdnem a két évre való kizárás lett. Csak az az áldott jó Bernie és még néhány hasonszőrű egyén nagyon küzdött a McLaren kizárása ellen. De a tegnapi hír kalamajkából is sejthetjük, hogy tényleg egy hajszálon múlott az egész. Bernie őszes hajszálán.www.HunnyF1.com
-
-
bocX
tag
válasz manutdzoli #1486 üzenetére
na igen, semmi izgalom, ez is igaz...semmi előzés, kemény harc, ugy ahogy mondod
épp olvastam BMW-s Heidfeld unja a banánt, akármit csinálnak igyis ugyis 3.-ak lesznek, mert nincs ellenfél, ez eleje elhuzott, a vége le van maradva...sok munka és ugyanannyi lazaság
-
Motion_Blur
félisten
Nürburgring '03, Jerez '97. Ezeket mondjuk úgy holnapra tippeltem, hogy előjönnek, de Ti mindíg jobbak vagytok az elvárásoknál
Hihetetlen, hogy egy ilyen 2 nap után megint Schumiról szól a dal, ez nagyon nagy szegénységi bizonyítvány kedves fórumtársak...Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
veterán
válasz manutdzoli #1486 üzenetére
Tavalyi év után én is azt vártam, hogy Renault, Merci és Ferrari küzd és BMW is beleszól; de sajna nem ez lett
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
george11
addikt
válasz EQMontoya #1485 üzenetére
Írtam, hogy nem emlékszem a konkrét esetre, csak arra, hogy volt valami a pályán kívül, amire gyerekfejjel felfigyeltem
Nyilván igaza volt, de nekem csak az maradt meg, hogy csinált valami kirívó dolgot, amire felkaptam a fejem"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
EQMontoya
veterán
válasz Motion_Blur #1488 üzenetére
hát faszomnak kell emlegetni, hogy mekkora sport ember volt, ha nem volt? minden egyes alkalommal kénytelenek vagyunk bizonyitani, ohgy nem volt az. a sok hülye meg mindig hangoztatja
Same rules apply!
-
Chili7
őstag
válasz hunnylander #1402 üzenetére
Hamilton teljesítményén szerintem meg fog látszani ez az egész ügy! Szerintem ő tiszta, és hitt a McLaren ártatlanságában.De itt most csalódnia kellett! Alonso lesz a vb.
-
veterán
Hamiltont sajnálom, mert nekem is úgy tűnik, hogy gyerekkorától úgy nőtt fel, hogy itt akart versenyezni. bár sztem azért ő is tudott néhány dolgot, de a tisztelet miatt nem szólt bele. Ez csak tipp...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hunnylander
őstag
Szerintem is megviselte, legalábbis a mai szabadedzéseken nagyon az jött le. A délutánin majd másfél másodperccel le volt maradva Alonso-tól és csak az edzés legvégére tudta összeszedni magát valamennyire.
Viszont úgy tűnik Alonso-t marhára nem érdekelte/érdekli az egész ügy, érintettség ide vagy oda. És jól teszi.www.HunnyF1.com
-
-
Chili7
őstag
válasz Motion_Blur #1417 üzenetére
Na akkor meg ő is elmehet a búsba! Akkor miért nem sírt az igazságérzete? Ő milyen infókat osztott meg a Ferrari tervezőivel? Gyanítom, hogy ugyanazokat, mint Stepney ( bocsánat az áruló nevét kis betűvel kell írni, tehát nigel stepney) coughlannal.
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #1495 üzenetére
Alonso hálát adhat (nekik: ''Ezen idő alatt a kizárással egyet nem értő WMSC tagok érvényesíteni tudták akaratukat''), hogy nem vonták be a szuperlicenszét...
Emlékeztek de la Rosa miket vágott Schumi fejéhez, amikor leparkolt Monacoban? Meg, hogy Alonso kifeküdt volna elé, ha nem büntetik meg? Aranyos nem? Vasárnap kifekszik a saját autója elé, vagy mi lesz?
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #1347 üzenetére
köszi szépen.
javát sajna nem tudom frissítgetni, meg mást buzgerálni is macerás mert melohelyről néztem és ott kb semmit nem tudok buherálni a gépen''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest