- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Super Aguri-t akarok!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Motion_Blur
félisten
válasz Thrawn #15051 üzenetére
Nekem nem hiányoznának.. azért hogy legyen x versenyző a pályán és lekörözésnél szopassa az elejét, azért nem érdemes körözgetni.
Bár ezt a Force India-ra értem elsősorban, az aguri legalább felmutatott valamit.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #15052 üzenetére
Nekem csak Davidson.
-
Thrawn
félisten
válasz Motion_Blur #15052 üzenetére
De, érdemes. A jövőbeli ifjú tehetségekre nem is gondolsz, akik egy kiscsapatnál kezdhetnék el pályafutásukat?
A Force India nem is volt rossz legutóbbAMD Power: Sato san-t akarok!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
JJános
addikt
Csak ne volna olyan távoli a hétvége!
De ez a hét is jól végződik, futam! Istambul Park circuit.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #15056 üzenetére
Valóban. Igazad van. Bár sok helyen rosszúl írják. De google earth-on megnéztem, Istanbul.
[link] -itt rosszúl írják!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Lauda- a Ferrari a gyorsabb versenyzőre épít- Kimi.
[link]Lauda ir Hamiról is!
2007-05-06 óta itt!
-
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #15059 üzenetére
Hát ez szerintem, a tipikus kell egy hír kategória.
Persze Lauda csak azt mondja, amit mindenki tud. Fontoskodik egy kicsit.
"Kimire kell építeni, de Massa is jól jöhet."- sok ilyen hírt ki lehet találni. Reggelig sorolhatnám.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
manutdzoli
senior tag
-
Zé_Mester
őstag
válasz manutdzoli #15062 üzenetére
Massa-ról nekem is valami ilyesmi kép áll össze.
tud gyors lenni, meg számolni is kell vele, de sajnos a teljesítménye nem az a hűmegha, hogy folyamatosan, futamról-futamra hozza a VB címhez szükséges teljesítményt
de ne legyen igazam, drukkolok neki is, de azért Kimi-vel nem 1 súlycsoportba vannak -
JJános
addikt
válasz hunnylander #15064 üzenetére
Kedves Mézes Mackóm!
Köszönöm a segítséget, bennem is m-el volt meg, de azért örülök, hogy megtudtam, a törökök máshogy írják, meg az angolok is. Érdekes. Kicsit nehéz n-el kiejteni.
Remélem már meggyógyultál, és ha nem, akkor állj neki gyógyulni ezerrel! Ez parancs!
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz Zé_Mester #15063 üzenetére
Azt hiszem sokan így vagyunk vele. Drukkolunk Massa-nak, vagy mondhatnám Maszatnak, de szvsz. hiányzik belőle az, amitől a gyorsaságát körröl-körre tudná hozni. Tud nagyon gyors lenni, de nem tud koncentrálni. 20-30 kört tud nagyon gyorsan. A kvalifikációban is látni, hogy nagyon gyors, de a figyelme hamar elterelődik. Amikor neki áll a zászló, és ettől eltölti a büszkeség, eltölti a hibázás lehetősége is.
Sumiban is megvolt, hogy a verseny végére kiengedjen, amikor 50 körön ment az élen, erre találta ki Ross, hogy beszélgettek Sumival.
Masszának szerintem fejben kellene összeraknia magát, de ez az én véleményem. És a tiétek?
2007-05-06 óta itt!
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #15064 üzenetére
Amiről Te beszélsz az a város neve.
De ne keverjük a pálya nevével, ami magyarul is Istanbul Park marad.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Jofi81
őstag
-
hunnylander
őstag
Ha az angol neven hivatkozunk ra magyar szovegben. De tobb portal is magyaritotta a nevet. Az, hogy ez nyelvtanilag mennyire helyes azt nem tudom es nem is erdekel kulonoskeppen.
Mindenesetre nagyon varom mar az isztambuli futamot, ami az Istanbul Park Circuiton lesz. Es ezzel most az ekezetektol eltekintve nyelvtanilag helyes voltam.
www.HunnyF1.com
-
Rick4
félisten
válasz hunnylander #15069 üzenetére
akkor mondhatnánk azt is, hogy Massza, meg Sumahher, mert hogy Czollner azt mondja szegény Vettelre, hogy Fettel, Fettl, Fetül az egy dolog, nem?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
soulcube
aktív tag
Sajnálom az Agurit. Néha csodákat műveltek, ilyen költségvetés mellett is.
Talán jobb, hogy így alakult, a pilótáknak eléggé kiábrándító lehetett már ez az egész herce-hurca.Jövőre szabad a hely a ProDrive-nak. Csak saját autót kellene építeniük.
-
AMD Power
titán
Coulthard a fiatalok útjában áll
Egyes sajtóértesülések szerint a Red Bull hamarosan helycserét javasol DC és Vettel között.
Meg se lepődök.
-
hunnylander
őstag
A Ferrari nem veti be az új orrkúpot Törökországban
Luca Baldisserri: Az elem sokkal hatékonyabban működik az olyan helyszíneken, ahol közepes és nagy leszorító erővel haladunk, de Törökországban az alacsony leszorító erőt részesítjük előnyben.
Valoszinusitem, hogy Monacoban ujra hasznalni fogjak.
www.HunnyF1.com
-
manutdzoli
senior tag
válasz Zé_Mester #15063 üzenetére
Hát nem egy súlycsoportba van massa kimivel.Kimiben azt bírom hogy tud tartalékolni,szóval nem megy fullon,de ha kell a maximumon megy.Pl.malajziában amikor a boxban megelőzte massát.Nem mondom massára hogy béna mert nem az,de egy normális előzést nem tud bemutatni.Vagy ütközik,vagy kicsúszik.Akkor idegeltem fel magam amikor 2006-ban a kínai nagydíjon(?) meleg gumikon nem tudta megelőzni valamelyik pilótát aki hideg gumin volt és vizes volt a pálya.Asszem alonso volt de nem biztos.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Motion_Blur
félisten
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #15082 üzenetére
A ferrari tényleg egy lépéssel mindenki előtt jár, és ha a McLaren, meg a BMW egymásra talál, annak is a Ferrari lenne a nyertese.
És tegyük hozzá, ez a pálya a nyers erő pályája volt.
És tegyük hozzá, hogy az én véleményem szerint.
2007-05-06 óta itt!
-
Enjoy
addikt
Ezen a héten lesz a Török Nagydíj, vagy még aludnunk kell egy hetet?
Én nem sajnálom az Agurikat, mert azért elég sokszor okoztak vmiféle bajt a mezőnynek, azt h lekörözéskor nem tudtak normális félreállni , arról már nem is beszélve - persze ez nem az aguri hibája, hanem a versenyzőjé.
De nekem nagyon nem szimpi ez a név, h SuperAguri...► més que un club ◄
-
JJános
addikt
A Ferrari, és a Renault is érdeklődik Kubica iránt! Pfffff!
Ha volt már, bocsi.Ha így van, akkor nem a Lonzi jön a Ferrariba, hanem Kubica.
A másik lehetőség, és erre ne kerüljön sor: Kubika Renault, Lonzi .... de ezt nem is folytatom.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
brownus
veterán
Danica győzelme áttörést hozhat a női versenyzőknek
Nelson Piquet szerint Danica Patrick nem való az F1-be ehh, köcsög.... nagyon is idevaló
-
ddddd4
tag
Vége a Super Agurinak. [link]
Mi lesz Satoval?
Vodafone
-
Motion_Blur
félisten
Kiminek 1.9x-es, Haminak 6,5x-ös szorzója van a futamra.
Emlékszem a régi szép időkben Schuminak végig 1.1x körül volt
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #15093 üzenetére
oda már 0,7 kellett volna egyszerűen olyan jó volt a ferrari hogy nem nyerhetett más...
mostmeg
de így a jó amikor izgalmas és végül Kimi nyer -
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #15093 üzenetére
jah és működik ez a fogadós dolog? valaki próbálta már és nyert is?
-
pH érték
aktív tag
Én megmondom a frankót. Baumgartner Zsoltit tegyék a Ferrariba!
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #15088 üzenetére
Én is azt tenném a helyében.
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #15088 üzenetére
Hát, én azért azt gondolom, hogy ha a Ferrari tényleg érdeklődik iránta, akkor a Ferrarihoz fog jönni.
Ez minden versenyző álma. Egyszer a Ferrari színeiben, és autójában versenyezni, hát ez valami.Mondjuk én miattam maradhat a Bömbinél.
Módosul az időmérő! Az első, és második etapban 5 - 5 versenyző esik ki. A Super Aguri kiesése miatt.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
Aktív témák
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest