Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Ystee
csendes tag
1. Honnan veszed, hogy a Ferrari mindig tökéletes gumikat választ? És még így sem kaptak ki szinte egyszer sem.
2. Montoya-t annyira ne istenítsük. Ha Ferrari-nál nem ennyire egyversenyzős lenne a csapat, és Baricello autója megbízhatóbb lenne, Montoya valószínűleg sosem lenne második. Rubens nagyon gyors tud lenni. Azt hiszem mindenki látta már egyszer-kétszer.
3. Hogy ne csak a Ferrari-val példálózzak, azt hiszem kis Schumi is többre képes, mostanában eléggé lehangoltan és leverten versenyez, nincsenek jó rajtkiugrásai, sajnos a csapat is nagyon sokat rontot az eredményén (box-utca). Igy nem könnyű az biztos.
Ne értsd félre, nem lehurrogni akarlak, csak szerintem ezeket a dolgokat is számba kell venni. -
Ystee
csendes tag
1. Honnan veszed, hogy a Ferrari mindig tökéletes gumikat választ? És még így sem kaptak ki szinte egyszer sem.
2. Montoya-t annyira ne istenítsük. Ha Ferrari-nál nem ennyire egyversenyzős lenne a csapat, és Baricello autója megbízhatóbb lenne, Montoya valószínűleg sosem lenne második. Rubens nagyon gyors tud lenni. Azt hiszem mindenki látta már egyszer-kétszer.
3. Hogy ne csak a Ferrari-val példálózzak, azt hiszem kis Schumi is töbre képes, mostanában eléggé lehangoltan és leverten versenyez, nincsenek jó rajtkiugrásai, sajnos a csapat is nagyon sokat rontot az eredményén (box-utca). Igy nem könnyű az biztos.
Ne értsd félre, nem lehurrogni akarlak, csak szerintem ezeket a dolgokat is számba kell venni. -
[amne]
senior tag
Figy...te egy kissé egyoldalúan nézed ezeket a dolgokat, alig látszik hogy kinek drukkolsz. Nagyon szépen felsoroltad az utóbbi 5 versenyt és megjelölted a nurburgringi pályát mint egyetlen hibáját Montoyának mert hogy ott elkoptatta a gumit. A felsorolás első két pontját nézzük meg. Elfüstölt mindkét esetben a motor. Nem véletlenül, nézzük meg hogy ugyanazon a pályán Ralf motorja elfüstölt e? Nem tudom pontosan mert nagyon nem érdekel az egész BMW csapat, még pedig azért mert a tavalyi évben ott lett volna a lehetőségük a VB címre de elcseszték azóta nem szorítok értük csak azért hogy Montoya elkaszálja Schumit de másért nem.
Aztán az egekig magasztalod Schumit hogy Senna óta ilyen még nem volt. Hidd el hogy a mezőnyből tudnék választani 5 embert kapásból aki ebben a Ferrariban megverné Schumit...ha hagynák nekik ugyebár, mert ez nem a Ferrari szokása. Őszintén szólva én egy rövid ideig szurkoltam a Ferrarinak meg Schumi-nak de azért hagytam fel ezzel a rossz szokással mert látszik hogy ők nem azért mennek ki a pályára hétvégenként hogy szórakoztassák a népet és élvezzék a sportot...ne adj isten a játékot. Nem! Ők azért mennek ki hogy bármi áron nyerjenek. És ez eléggé rossz hozzáállás a nézők szempontjából.
Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest