- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
off
Az 1értelmü feltételezéseidet akkor léci rólam tedd ne édesapámról.
Sohasem tudhatod milyen sebeket szakíthatsz fel ilyesmikkel!
Minthogy én sem emlegettem fel a családfádat, ennyi tapintattal te is lehetsz felém.
Ha meg rosszul ítéltelek meg OV-al akkor elnézést bár az oldalt aszem eltaláltam:)
on
Amiben pedig te tévedsz az az, hogy nekem tetszik BZS szereplése. BZS-tal kapcsolatban többek közt az sem tetszik ahogy kapásból elindult ellene fikázó hadjárat. Miért? Mert bevásárolta magát? Istenem megtörtént ez mással is a Formula1-ben. Hogy nem való oda? Hát, már ilyenre is volt példa. Mert nem tör
Sumi babérjaira? Én inkább ebben a realizmust látom, nem az utálnivalót.
De mért fáj az embereknek hogy ott van??? Mert ennyi erővel ők is ott lehetnének?
Aszem erre mondják, hogy jó helyre született.
Damon Hillre is azt mondták, hogy csak az apja emléke miatt került a formula1 közelébe, mégis világbajnok lett! És aki később megnézi az évkönyveket az csak azt fogja látni, hogy Damon Hill 1996 F1-es világbajnoka. Ki fog emlékezni arra, hogy azt a vb címet max elveszteni lehetett, annyival volt jobb a Williams-Renault a többi autónál. A fanatikusokon kívül senki.
Szóval az zavar, hogy még az esélyt sem adjátok meg neki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest