- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Viking56 #1459 üzenetére
Ha megértik a program kódját, akkor bárhogyan tudják módosítani. Szerintem nem nagy cucc, bár én egyáltalán nem foglalkozom ilyesmivel. Meg valszeg az is rátesz, hogy millió emberből 1 ismeri ezt a programot, és még kevesebb akarja lefordítani, még kevesebb meg magyarra. Ha már ottvan az ember gépén a program, akkor nincs lehetetlen.
-
veze
őstag
válasz
Viking56 #1453 üzenetére
letöltöttem és most probálgatom..ez egy portable verzio
teljesen szabad kezet ad a panelok átméretezésében darabszámában stb..de megvan a hagyományos gyors panel/szín stb választási lehetőség is. azzel kezdtem
[link]
egy kis állitgatás után sebtiben
[link]
de még sok lehetőséget látok benne amit próbálgatni lehet
bocs a képekért , az oldal ahová tettem 1024x768-ban engedi de a valós felbontása ennél nagyobb ezért kicsit aprok lettek a betük..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest