Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Addig a szénhidrátot égeti,a legkönyebben hozzáférhető anyag, amint elfogy a cucc,elkezd zsírt égetni.
-
MUŁĐER
addikt
Grat!

Te is teljesen úgy áltál hozzá a fogyihoz,mint én anno tavaly májusban.Én 178 cm vagyok,és anno 94 kg voltam.Elegem lett belőle,mert mindig kövér voltam,és elhatároztam hogy akkor is lefogyok.2,5 hónap alatt leadtam kb 20 kilót.És utána elkezdtem járni konditerembe,hogy ne jöjjön vissza,de a konditerem másik áldásos hatása az volt,hogy elkezdtem izmosodni.Ritka jól érzem magam,nagyon megérte,csak akarat és megfelelő motiváció (csajok
) kell,és már nem is nehéz a fogyás.
Sok sikert és kitartást annak,aki most kezd bele,hidd el,gyorsan megy ez,és óriásit fog változni az életed + irányba!
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

),fehérjék meg izomnak.Ebben hol a zsír?(igaz hogy tömegnövelésnél óhatatlanul lerakódik egy kis felesleg,de ezért kell szálkásítani!)