Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Kiskoromban volt éjszakai fogszabályzóm, 6-8 éves lehettem. Elvileg az alsó fogakat is szabályozta volna, gyakorlatilag szart sem ért. Álmomban gyakran elhagytam, aztán ezen felbuzdulva már rögtön lefekvés után kitettem a polcra.

Aztán gimis éveim alatt is kitalálta egy doktornő, hogy kell fogszabályzó. Az alsó, egyébként eléggé torlódó fogakkal nem törődtünk, mert az úgysem látszik. A jobb felső szemfogamat kihúzta, és azt mondta, hogy 1 év éjszakai fogszabályzástól helyre jön. Hát nem jött. Mondjuk nem is használtam túl gyarkran a szerkezetet, pedig még egy Donald kacsát is integráltak bele, szerintem tévedésből.
Az ikertesómnak két szemfogát húzták ki, ő hordta is becsülettel azt a szart, több mint egy évig, aztán átment egy másik dokihoz, ott kapott nappali szabályzót, fent volt neki ez is több mint egy évig, aztán mindig hitegette a doki, hogy a következő alkalommal már leszedi. Ez így ment pár hónapig, aztán le is szedte. Ennyit az egy évről meg az éjszakai fogszabályzásról.
Nem akarok hazudni, de nekem úgy rémlik, hogy kéthetente kellett mennünk szorítani a protkón, és az egy 5000-es volt kettőnknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest