Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lesaux

veterán

Kiskoromban volt éjszakai fogszabályzóm, 6-8 éves lehettem. Elvileg az alsó fogakat is szabályozta volna, gyakorlatilag szart sem ért. Álmomban gyakran elhagytam, aztán ezen felbuzdulva már rögtön lefekvés után kitettem a polcra. :)
    Aztán gimis éveim alatt is kitalálta egy doktornő, hogy kell fogszabályzó. Az alsó, egyébként eléggé torlódó fogakkal nem törődtünk, mert az úgysem látszik. A jobb felső szemfogamat kihúzta, és azt mondta, hogy 1 év éjszakai fogszabályzástól helyre jön. Hát nem jött. Mondjuk nem is használtam túl gyarkran a szerkezetet, pedig még egy Donald kacsát is integráltak bele, szerintem tévedésből.
    Az ikertesómnak két szemfogát húzták ki, ő hordta is becsülettel azt a szart, több mint egy évig, aztán átment egy másik dokihoz, ott kapott nappali szabályzót, fent volt neki ez is több mint egy évig, aztán mindig hitegette a doki, hogy a következő alkalommal már leszedi. Ez így ment pár hónapig, aztán le is szedte. Ennyit az egy évről meg az éjszakai fogszabályzásról.
    Nem akarok hazudni, de nekem úgy rémlik, hogy kéthetente kellett mennünk szorítani a protkón, és az egy 5000-es volt kettőnknek.

Új hozzászólás Aktív témák