- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
AirBooms #4360 üzenetére
És erre mi a megoldás? Azt hagyjuk hogy .cfg fájl bütykölés mert az se megoldás. MEnet közben mentsek + ima kombó?
Online -ról már rég lemondtam emiatt. Mondjuk anno is csak sima learjettel mentem LHSM/LHBP útvonalon.
Amúgy default gépeknél nincs hiba. De PMDG md-11 -nél fagy többnyire. b747 jobban bírja
-
cintula187
addikt
Olyan varázslatot egyik cég se fog már ennél csinálni hogy jobban kihasználja a vga adta erőforrást az fsx? Tudom fejlesztőcsapat szélnek eresztve, de a k.életbe már olyan VGA vannak hogy ihaj, de ez a mocsok ba..ik használni őket. Bocsi, de mostanában marha sok approach -nál volt fagyásom.
-
cintula187
addikt
Hali!
Ismét érdekesség, de ez nagyon bejön.
Csávókám a kb 170GBP -s érintőpaneles kijelzőt használja FMC nek. Szerintem írtó ötletes. Itthoni beszerzést sajnos nem találtam.
-
cintula187
addikt
Csak érdekesség: A Chuck című sorozat 3.évad 5.részében FSX el és saitek joyokkal irányitanak távolról egy 747-est.
-
cintula187
addikt
PMDG MD-11-el kapcsolatban lenne kérdésem. Amikor cold&dark ból indítok olyan kék karakteres kísér végig az úton, hogy "CDU2 MENU REQUEST". Nagy probléma nincs belőle, de érdekel mit hagytam ki amiért ezt írja ki.
Előre is köszi.
-
cintula187
addikt
Szép landolás volt ez manual -on. A vége meredek lett, de ennyi kell az utasoknak
Örülök, hogy Gizmóék megbékéltek! Viszont én ezt a videót nézve, szvsz a FSX jobban néz ki. Viszont az dícséretes, hogy ferihegy addon (gondolom ez aerosoftos volt nem a default) úgyanolyan jól néz ki szinte mint FSX en mégsem akad szarrá.
-
cintula187
addikt
válasz
vzsolo2225 #3851 üzenetére
Jóóól sejtettem akkor.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy a valoságban pár nagyobb reptér gate -jénél a pilotafülkéböl látni lehet minden kapunál a koordinátákat. Ez akkor hasznos amikor meg kell adni az FMC -be az IRS nek a navigációs referencia adatokat?
-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt Minden Fórumtársnak.
-
cintula187
addikt
Jó estét ezen a havas napon piloták. Kicsit off lesz: tudnátok ajánlani linket ahol HD felbontásban találok repteres, repcsis háttérképeket?
Előre is köszi
-
cintula187
addikt
Azt meg tudja valami mondani, hogy a PMDG 747 FMC -nél hogy kell bekapcsolni, hogy a billentyűzetről is tudjak karaktereket beírni?
-
cintula187
addikt
Ehhez az EDDF témához annyit fűznék hozzá, hogy nekem az FSX saját map részében nem is ír ILS frekiket egyik kifutóhoz sem. De ha jól emlékszem az md-11 FMC jében lehet választani ILS runwayt. Hogy lehet "pótolni" az FSX hez az ils frekiket?
-
cintula187
addikt
válasz
vzsolo2225 #3155 üzenetére
Szép munka!!
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #3127 üzenetére
FSX re is készül?
-
cintula187
addikt
Kedvenc felhőim.
-
cintula187
addikt
Magnetic heading és true heading lesz a bibi
Én kérdésem. PMDG md-11 wayppointokat már tudok megadni. Ha elcseszem a SID megadását, tehát más SID et vagy start akarok akkor egyenként kell kitörölnöm a waypointokat vagy van rá más mod is? MErt ha simán ujat rakok be attol még a régi waypoint megmarad.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #2608 üzenetére
OK: mükszik a SID lhbp röl
-
cintula187
addikt
Szvsz a Vroute nekem bejött,de természetesen az is ad ki néha hülyeségeket. Azt tudja valaki,hogy a pmdg md-11 FMC-hez hogy lehet leszedni/megtanítani számára ismeretlen reptereket,SID/STAR okat?PL:LHBP-LOWW se megy neki Lol.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #2262 üzenetére
Sztorno látom free.
-
cintula187
addikt
Azt jol értem hogy az AU traffic sima fsx el is müködik vagy csak ha már meg van buherálva a termékükkel a reptér? Valamint ez csak Ausztráliai forgalom?
-
cintula187
addikt
Én úgy tudom, hogy az O&O NAME defragnak akkor van értelme, ha olyan partición van az fsx ahol nincs semmi más. MIvel ha pl. a rendszer partición van, ahova defaultban felrakja magát ott cseszheted a név szerinti defragot, mert minden egyes telepités után pl. ami a "C"-re kerül újracsinálhatod a defragot.
Javítsatok ki ha tévedek.
Én is FSX -et használok
-
cintula187
addikt
Valaki csinálhatna tesztet, hogy SSD vinyón futtatva mennyit javul az fps.
-
cintula187
addikt
http://www.freeflashgamearcade.com/games/3429/air-traffic-controller.html
ez is odatesz az idegeidnek.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #1730 üzenetére
Pontatlan a kifutók számozása
-
cintula187
addikt
Nem tudom ismeritek -e, de ezt ajánlom kezdő ATC -knek gyakorlásra.
-
cintula187
addikt
Nekem az a fura, hogy 1920*1080 és 1027*768 között sincs szinte semmi különbség az fpseknél.
-
cintula187
addikt
Azért köszi Tomi, hogy utánanéztél ezeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest