Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Szép délutánt!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
köszi! sajnos a fswc nem kompatibilis a shader3-mal. így ez nem használható
igazából nekem csak azzal van a bajom, hogy a víz tükröződését hazavágja. gondolom rex nélkül nem csinál ilyet. viszont nálam az alap kiegészítő, főleg a víz hullámzása és a felhők miatt. így nem szándékozom megválni tőle. én végigolvastam bojote shader3-mas topicját. többet is írják az én problémámat, de értelmes válasz, ami szerintem az lenne, hogy "ezt és ezt állítsd át erről erre és kész" még nem érkezett rá. csak hogy próbálgasd állítani az értékeket az waterconstants.xml-ben. hát én ezeket próbálgattam állítgatni, kevés sikerrel.
várom, hogy bojote adjon valami megoldást a vízre és akkor újra kipróbálom, mert jól jönne pár plusz fps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igazából nekem csak azzal van a bajom, hogy a víz tükröződését hazavágja. gondolom rex nélkül nem csinál ilyet. viszont nálam az alap kiegészítő, főleg a víz hullámzása és a felhők miatt. így nem szándékozom megválni tőle. én végigolvastam bojote shader3-mas topicját. többet is írják az én problémámat, de értelmes válasz, ami szerintem az lenne, hogy "ezt és ezt állítsd át erről erre és kész" még nem érkezett rá. csak hogy próbálgasd állítani az értékeket az waterconstants.xml-ben. hát én ezeket próbálgattam állítgatni, kevés sikerrel.