Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
LalaFsx
üzenetére
Szerintem meg senki sem fogja csípőből kitalálni egyetlen nickről sem, hogy kicsoda és micsoda a felhasználója "igaziból". Azért mert valaki újságíró és mert blogja van, az miért jelent különbséget, vagy feljebbvalóságot? Miért kellene itt bárkinek is tudnia, hogy mivel foglalkozik és ebből azt feltételeznie, hogy nem használ illegális szoftvert? Én is újságíró vagyok és nem várom el senkitől, hogy essen már hasra - hozzáteszem, hogy szerintem akinek a védelmére keltél, ő sem hiszem, hogy ezt kérte volna tőled! A softvereim nagy része legális, de ez nem azért van, mert újságíró vagyok. S nem azért mert publikálok. Ne essünk már hasra (vagy hanyatt - opcionális) az újságírástól - egy metróvezető ugyanúgy büszke lehet arra, amit csinál és ugyanúgy jól csinálhatja (vagy rosszul). Ja és lehetnek legális szoftverei is!
Ha pedig valaki úgy érzi, nem szeretne a nickje mögé bújni, megteheti: mikor belép ide a topikra az első alkalommal, egyszerűen bemutatkozik.Volt erre példa, nem is olyan régen - ráadásul szintén újsáígró a kolléga és akkoriban igen sok hasznos infót továbbított nekünk főként a PMDG-től. Innentől kezdve egyértelmű, hogy csakis tiszta lapokkal játszhat, s adott esetben azt is felvállalja, ha nem eredeti szoftvert használ (bár ezt az említett kollégáról egyáltalán nem feltételezném).
Mint ahogy Trauról sem. Csak hát a hibajelenség amit leírt, leginkább olyan esetekben szokott jelentkezni, ha valaki nem eredeti addont használ. Ezért írta, amit írt, hunfatal. Csupa segítőkészségből. Viszont te újoncként egy kicsit visszavehetnél a kioktatásból - s most ne gyere majd azzal, hogy csak itt vagy újonc, mert a valós életben ennyi, meg ennyi idős vagy... Mondtam, be lehet mutatkozni... Ezt nem tiltják az alapelvekben, s egy nagyon szép gesztus egy szakmai fórumban - s onnantól kezdve nincs szükséged magyarázkodásra!
Ja igen, s mindezt csak mihez tartás végett!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest