- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Magisk
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Maximálisan egyetértek. Én évek óta semmi mással nem foglalkozom, nem tolom az RPG-ket, nem nevelgetek virtuális állatokat és embereket, nem stratégiázom. Nekem EZ a lövésem, viszont nem "kurvázom" (bocsánat), nem szórok el százezreket szerencsejátékra, nem iszom el azt amiért megdolgoztam és nem szúrom magam naponta többször, mert "úgy szebb az élet." Viszont az is igaz, hogy amíg igazán mélyen sikerült átlátnom az FS-t és a nagygépes repülést, addig eltelt pár év, elolvastam kb háromezer oldalt és elköltöttem kb 1,5 millió forintot. De - és ez a lényeg számomra - ma már letudnék tenni egy 737-est. Tudom, mert Ferihegyen kipróbáltam.
Igaz ettől nem leszek sem médiasztár, nem fognak interjúkat kérni tőlem, és népszerűbb sem leszek ettől a barátaim, szomszédaim körében. De nem is ezért csináltam és egyikünk sem ezért foglalkozik ezzel a témával ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz ettől nem leszek sem médiasztár, nem fognak interjúkat kérni tőlem, és népszerűbb sem leszek ettől a barátaim, szomszédaim körében. De nem is ezért csináltam és egyikünk sem ezért foglalkozik ezzel a témával ennyit.