Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Lajtorja
üzenetére
Jó én csak magamból indultam ki. Igaz nekem 128as van de a rendszermeghajtóm kemény 36 giga win7 64bit+program files, meg minden egyéb. Ez még mindig 60giga alatt van. Sőt ha levonom belőle a FEAR 2-t(jelenleg az is SSD-ről megy nálam), ami 12,5giga, akkor már csak 24giga. Ez meg már bőven 60 giga alatt van. Én ezért mondtam, amit mondtam.
-
Colos1
őstag
válasz
Lajtorja
üzenetére
Az előtöltés szolgáltatást is tiltsd le, mert ha csak a beállításjegyzékben lövöd ki, akkor tele fogja szemetelni az eseménynaplódat, hogy az előtöltés szolgáltatás leállt, mert nem találja a megadott fájlt. Magyarul teljesen feleslegesen el fog indulni a szolgáltatás, ami 5 perc múlva hibával leáll.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Lajtorja
üzenetére
"Prefetch/superfetch: ha simán registryből kilövöm akkor az összes lemezen kikapcsolja? Ha igen, jó-e az nekem? (pagefile, chrome cache, program files, stb. rendes tányéros winyókból álló raid0-on található; nem vagyok benne biztos számít-e, azért kérdem)"
Ha a regeditet használod, akkor elvileg minden meghajtóra alkalmazza. A program files mappát, meg nagy hülyeségnek tartom, ha nem az SSD-re rakod, lévén még mindig gyorsabb mint egy RAID-0, és elvileg azért vetted mert használni szeretnéd. Így szerintem a második kérdésed értelmét veszti.
"A fenti két problémakörön, illetve indexelésen/alignáláson/trimelésen kívül érdemes-e mással bajlódnom? Létezik-e még valami tweak, ami ajánlott?"
Mással szerintem ne foglalkozz. Intel ACHI driver fel, és azzal menni fog a trim is.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest