Aktív témák
-
"Sata 3-as lapon nőnének a 4k eredmények?"
Vélhetően igen(AHCI esetén a 4kQD32 a mérvadó, nem a 4K), a SEQ meg nagyságrendekkelViszont arra kérnélek(és nem csak téged), hogy mindig a legújabb verziót használjátok a progimból
-
nemtabo
aktív tag
Ezt a sértést meg sem hallottam. Ha pedig mondandódban benne foglaltatik a "hagyjuk" szó vhol, akkor legközelebb a mondandód elejére tedd, és el se kezd, mert butaságot én is tudok irni.
Megnéztem tegnap, csak az bosszantott, hogy a program nevét nem találtam, holott az ssd-re telepítés előtt felírtam a nevét. Este zseblámpával a zösszes papírt végigkajtattam, de nem találtam meg, őszintén szólva azért, mert ugy emlékeztem a "disk" benne szerepel, holott nem.Igenis járok könyvtárba, ott ismertem meg Bajorimit is.
-
nemtabo
aktív tag
sötét volt már, találtam egy csomó gyökeret, de a könyvtár már bezárt akkorra. Megtaláltam ellenben a progi nevét: SequoiaView. Rákukkantottam és nincs hiberfil.sys.
Lett 7gb térnyerésem a c-n, de a rendszervisszaállítást is kilöttem, nem volt egyértelmű az oka.Viszont vmi csak irogat, mert mostanra 508GB-nál tart. Átpakolom a avg-t.
Gyorsan megírtam a samsungnak a problémát, meg is nyújtották 2 hónappal a 3 év garit.
-
apro
senior tag
Hali
Már úgyis csináltam a telepítő megformázta magának. Anyi hogy így Win. alatt nem látod a 100Mb-ást, ugyan az a helyzet.Ezzel klónoztam, EASEUS Todo Beckup Home 2 de Ghostal is próbálkoztam,ugyan az a helyzet.
Eddig mindegyik SSD tökéletes volt ez az egy kínlódik valamiért.
Ja itt egy kép a lemezkezelőről az SSD-830 az.
hali[link] -
apro
senior tag
Hali
Igen már kétszer is újra raktam de ugyan az,Klónozásnál és tiszta telepítésnél is .Töröltem az összes partíciót, formáztam is a Win7 saját telepítő lemezével is,de észrevettem egy érdekes dolgot Particionálás nál tiszta tel. 100MB-t ir leformázva is 86MB-t mutat, ha klónozom és törlök minden partíciót akkor aWin alatt klónozásnál 101MB-ir a 100 megásra,de azon is csak 86MB van rajta ez nagyon érdekes, Még egyetlen egy SSD-vel sem jártam így pedig volt már nálam egy pár, igaz 64GB .ek voltak ez a2. 128-eas de az elsővel nem volt ilyen gond.
hali
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged