- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nem rossz Werner. Én mondjuk Aubameyang mögött Cam-ba játszattam. Úgy volt a legjobb teljesítménye. Mondjuk néha idegesítő helyzeteket hagy ki 4 es wf el. Inaki Williams meg 2wf el ugyan azokat beverte ellenem mindig.
ST be se rossz Werner ha nem akarsz nagy cseleket eltolni vele.Még IF Zaha ról annyit mondanék, hogy egy állat!
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)
Ha bejön a amit néztem, hogy 50% al Son vezet akkor sbc be kellenek majd a nagyobb ratinges lapok. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)