Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt

Breki linkelte korábban ilyesmire gondolsz? Mondjuk hogy hogyan lehet ilyet lőni nem tudom :-)
#silk97: töbször nyomjam csak le a gombot? Az segíthet? Lövésnél (nekem a 3-mas gomb PC-n logitech kontrollerrel Box360-on azt hiszem B) úgy vettem észre minél tovább nyomom, annál magasabbat rúg és messzebre, de nem igazán lesz "erősebb" tőle a lövés.
Breki: nem igazán találtam a játékban Tutorialt, védekezésre van, amikor ilyen mini gyakorlatok vannak, fedezt a kaput 6mp-ig meg ilyesmi, de ugyan ez nincs meg kapuralövésre, és nagyon hiányzik. Jó lehet gyakorolni, de biztos vannak olyan alap dolgok, amit ha egyszer megmutatna a játék simán menne, így meg nem jövök rá

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest