Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianny
csendes tag
nem tud valaki nekem segiteni
fifa08 angolul van meg
magyaitas kene
nem talalok sehol -
gianny
csendes tag
nem tud valaki nekem segiteni
fifa08 angolul van meg
magyaitas kene
nem talalok sehol -
gianny
csendes tag
syiasztok
-
atesss
addikt
Üdv !
Nincs valaki itt a fórumon, akinek Intel GMA4500-al szerelt notija van, és ki tudná próbálni, hogy hogy fut rajta a Fifa09, vagy esetleg a Fifa08 ?
Laptop vásárlásában lenne döntő szempont, hogy elmegy-e rajta, vagy mindenképp erősebb VGA-jú noti kell. -
hakos1987
őstag
Helo!
Szeretném megkérdezni, hogy kivitelezhetőe a következő:
Egy 10 fős társasággal bajnokságot csináltunk és azt szeretnénk megcsinálni, hogy a meccseket online lehessen közvetíteni. Ezt meg lehetne valahogy oldani? Vagyis egy online TV-t csinálni, ahol az adott mérkőzést nézhetik a többiek, akár saját kommentárral együtt.köszi előre is a segítséget!
-
janeko
őstag
válasz
Studiossrác
üzenetére
örülök neki

-
janeko
őstag
válasz
Studiossrác
üzenetére
pontosan... a pes akkor jó igazán, ha karral játszol.. a fifa meg bill-en is ugyan úgy élvezhető
kb olyan mint a kocsis játékoknál.. van amit csak kormánnyal lehet jól játszani és van amit mind2-vel
-
Studiossrác
aktív tag
Igen, mindkettőnek van pro és kontrája
Órákat lehetne ezen vitatkozni, de szerintem felesleges.(am sztem a fifa tipikusan az a játék ami elé ha leülsz szórakoztat>>azaz 1 arcade játék) Pes ezzel szembe valódi focit nyújt>>szimulátor(pesnek nagy hibája ugye a licencek). Aki szórakozni akar fifázik, aki focizni az pesezik. Legalábbis szerintem 
-
janeko
őstag
válasz
Studiossrác
üzenetére
ott meg mással vannak problémák... nem lehet tökéletes egyik se

-
marinea2
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Remálem a 09 el nem lesznek ilyen problémák!
-
marinea2
addikt
És tényleg! így normálisan megy

-
marinea2
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
ohh érdekes megoldás!
azért kiprobálom!
köszi! -
Studiossrác
aktív tag
válasz
marinea2
üzenetére
Hasonló problémám volt nekem is. Nálam ez segített: akksi legyen bent a gépben+ konnektorból adj neki áramot is. Mikor beindult a játék húzd ki a konnektorból a dugót.Nekem ez megoldotta a problémám mert ugye ha akkuról megy a gép, akkor a proci órajele lefokozódik, hogy kevésbé terhelje az akkut
-
marinea2
addikt
Az lenne a problémám hogy felraktam a fifát és a játékosok kb 150 el futkoznak a pályán.
Játékmenet pedig lassun van, és a gépem se egy gigabrutél hipermasina. ( valami fujitsu siemens noti)
előre is köszi!U.i, Ha lehet privibe is jelezzetek ha irtatok választ !
-
Yaneeee
csendes tag
Sziasztok
Sajnos nem volt időm átolvasni az egész fórumot, ezért nem is találtam meg a következő kérdésre a választ:
Ha mind a 2 embernek van router-e akkor hogyan lehet csatlakozni egymáshoz neten keresztül? Esetleg valami portot kell nyitni? Ha van megoldás pls írjátok le, előre is köszi.
-
janeko
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
nem értem miért nem tudják ők is 1. zárni 00:00-kor... miért jó nekik 6 nappal a vége előtt zárni...

-
janeko
őstag
úgy, hogy a fifába nem 31. hanem hamarabb zárják..
itt egy példa. amikor cole az arsenalbol a chelsea-be szerzödött az évbe még az arsenál-nál volt... mert cole 31. került a kékekhez.. és ezért gondolom hamarabb zárják.. csak azért mert robinhot szeretném fifába is a chelsea-be látni

-
janeko
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
a döntetlen is többet ér neki, mint a vereség
én is felszoktam akkor rúgni a gépet, "onlájnon" nem tudok játszani, ezért marad a gép![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Papi74
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Van aki a gyözelemért vagy csak egy döntetlenért,mindent megtesz

-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdv.
Sajnos ez 1:1 nél volt utolso percben és vittem a labdát a kapu felé egy iszonyat jó ivelt inditás után ami nem volt les..és amikor 16os közelébe értem de még azért elötte voltam jóval fogta szépen és rámcsúszott..Természetesen a szabaddal nem értem semmit.
..és ráadásul valami 8as szintü játékos.."biztos fájt volna neki hogy kikap"
Utánna irtam is hogy mondom ez Fair Play volt?
Persze semmi válasz.Tök jó hogy főleg Online game nél ahol számit a besorolás és eredmények nincs ez szigoritva jobban de mindegy nem gond csak azért mégis nahh..
Egy Arsenal vs Tottenham on érdekes ilyen nem volt.. de fura..
Az angol tudja mi az a futbal..

-
Papi74
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Csak a labdát akarja megszerezni,és ha máskép nem megy hát becsuszik

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Hol lehet ilyet leszedni hozzá??
"fű+kijelző+"adás" kamera =hangulatos játék"
Amúgy németekkel vigyázzatok szépen egyedül viszem a labdát tisztán és hátulról becsúszik..Látszik hogy német.Angoloknál azért több kultúra van.. L.bye -
janeko
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
vazz ez igy nagyon franko
, kár, hogy nálam már a fű-nél megbukik

-
HartgeH3-2.8
addikt
Közben sikerült mindent megoldani köszi

Nagyon jó a game szerintem ennél a résznél a komment is picivel azért jobb.
Csak lenne több magyar fent

Gyertek gamezni

-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok.
Kellene nekem egy kis help.
Eredeti Fifa 08 van és nem tudok neten játszani.Valami olyat ir ki alul hogy érvényesiteni kell valamit de mit és hol..?
Olyan lehet hogy Router miatt nem tud csatlakozni?
Pedig minden portot +nyitottam amit readme ben kért.Ha valaki "vágja a fifát" légyszi segitsen..
Köszi.
-
-
janeko
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
nem tudom, ugy csináltam, ahogy irtad és amikor inditanám a játékot azt irja, hogy fifa.exe hibát észlel stb - stb.. ezért leál és kész
valami tipp? 
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Bocs a láma kérdésért, de hogy tudom a játékosokat átadólistára tenni a 08-ban.
Hogy tudom felhasználni a mérkőzéstapasztalat pontokat? -
cucmalajmc
tag
Megnyitod a Grass1 mappát abban van 1.1 ill. 1.2 mappa. először az 1.1-tartalmát bemásolod a Data mappába, utánna az 1.2-őt.
Aztán megnyitod a Grass2 mappát abban van 2.1 ill. 2.2 mappa. először a 2.1-tartalmát másolod a Data-ba utánna a 2.2-őt. Mindig felülírod, ha kérdi és kész. Érdemes, mert nagyon feldobjaa játékot, rengeteg fű mintázatot tartalmaz.
-
janeko
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
vagy én vagyok hülye vagy ez tényleg nehéz? jó tegyük hozzá angol tudás a béka alatt
kérhetek valami kis segitséget , hogy mit hova kell?
-
janeko
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
köszi kiprobálom
-
Papi74
aktív tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Én kiprobálom

-
Papi74
aktív tag
És csak billentyütetröl is lehet egymás ellen,ha mondjuk kettö van használatban

-
Papi74
aktív tag
És csak billentyütetröl is lehet egymás ellen,ha mondjuk kettö van használatban

-
Barell
őstag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Lehet tolni egymás ellen bill vs gamepaddel csak nézd meg a fifa 08 readme-ben hogy meik gamepadokat támogatja mielőtt megvennéd. Mással is lehet tolni de azoknál nem aktív a jobb joy szal nincs csel se csavarás.
-
Genji
őstag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
PESen lehet szvsz FIFA-n is. Gampad ügyében itt nézz körül.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
senki?

-
--Disztroj--
senior tag
sziasztok!
tevezek venni egy gamepad-et, viszont nekem csak akkor érné meg, ha lehet a fifát nyomni egymás ellen egy gépen, azaz bill. vs. gamepad
ez lehetséges? ha igen akkor esetleg tudnátok ajánlani egy megérős gamepad-et (ha van jó áron, a rezgős is érdekel)
a válaszokat előre is köszi

-
Papi74
aktív tag
Mecs közben hogy tudok cserélni

-
Genji
őstag
válasz
bbracing
üzenetére
A csík a "fatigue" a játékos fáradtsági szintje. Legjobb ha zöldben mozognak, a sárga még nem gáz, de ha pirosan játszatod őket csökken a morál. Nem szabad széjjelhajtani a srácokat.
Meccs közbeni cserével növelhető a morál, aki a legfáradtabb cseréld le. Szintén fontos h mindenkit azon a pozíción játszass ami a "hivatalos" megjelölése, bár vannak ellenpéldák - ez is csökkentheti a morált. A staffoknál fejleszd a trainert és kevesebb problémád lesz a fáradsággal és a sérültek is gyorsabban gyógyulnak. Hirtelen ennyi, pont tegnap kezdtem újra a játékot. Manager mode rulez 
-
bbracing
csendes tag
ugy értettem ,hogy én azt hittem azért sárga a csíkja mert nem passzolnak neki
vagyis én amikor körbe adogatom a labdát a 16 os előtt kihagyom..na mind1 elég hülye elképzelés volt

-
bbracing
csendes tag
légyszii segitsetek!

-
bbracing
csendes tag
helosziasztok! Két kérdésem lenne ..
1. A Karrier módban hogyan lehet a játékosok morálját növelni azontúl ,hogy ha feltesznek kérdést megpróbálok jol válaszolni? győzelmek ellenére is csak 50 a morál ,a szurkoloi támogatottság,éss a munkabiztonság 99 ..
2. Ha a Teljesítmény kijelzön sárga az adott játékos "ccsíkja " az azt jelenti nem érzi jól magát a pályán, vagy kicsit sérült ? és ha nem érzi jül magát akkor mi az oka? hogy nem passzolnak?
légszí segítsetek..köszíí

-
Studiossrác
aktív tag
válasz
nemo0217
üzenetére
Hello!
Igen a kommentátorral akadnak gondok. De ez nem meglepő mivel elég kezdeti stádiumba jár....de elvileg folyamatosan fejlesztik(99%-os az infó inkább pes-es dolgokba vagyok jobban otthon)
Engem az idegesített amúgy a kommentátorba, hogy csomószor késik a mondanivalójával. Angol kommentátornál nincs ilyen hiba nálam.
-
nemo0217
csendes tag
Sziasztok!!
Én egy csómó hibát felvedeztem a játékban de attól még jó.
pl.:Amikor mellé rugom a labdád akkor azt mondja a komentátor hogy szép lövés bravur kellett a háritásához.Meg a gigs hellyet legalábbis én úgy hallom mintha azt mondaná hogy igs.Meg amikor már majdnem vége a meccsnek és vezetek 5:0-ra és lönnek egy gólt akkor azt mondja hogy még sok ilyenre lenne szükség.Én ezt hülyeségnek tartom mert 5 gólt nem tudnak rugni alig 1 perc alatt.

-
Studiossrác
aktív tag
Probléma oka valószínűleg a nem egyező fifa verzió. Fifa nagyon kényes erre. Számítanak a különböző hivatalos patchek, mez, adatbázis, labda stb-stb. Javaslom, hogy 1 próba erejéig próbáljátok ki alap fifával(azaz tegyétek mindketten újra az egész játékot) Hamachis játékhoz jó ha portot nyitsz, bár nem szükséges
-
Hello!
Be lehet rakni olyan játékosokat csapatokba akik a nemzeti csapatban játszanak de egyébként nincs a csapatjuk a játékban.PL. Andrij Arshavin az orosz válogatottból,hogyan rakhatom be egy csapatba?Van rá mód valmi kiegészítő nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2* van aszem a szezon alatt átigazolás
, kár, hogy nálam már a fű-nél megbukik

nem tudom, ugy csináltam, ahogy irtad és amikor inditanám a játékot azt irja, hogy fifa.exe hibát észlel stb - stb.. ezért leál és kész