Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

válasz cigam #6630 üzenetére

dnf install -y steam --enablerepo=rpmfusion-nonfree-steam, úgy értem, hogy kijelentkeztetett (nem a képernyőt zárolta, hanem kirakott és meg is szakadt minden folyamat). A napló fájlt most megnéztem, az alapján úgy tűnik a folyamat lefutott gond nélkül. Így végképp nem értem. Bár tény, hogy a Steam végül nem vacakol.

A mesa downgrade amit végrehajtott, okozhatta a kijelentkeztetést? Mert abból a rawhide-féle csomagokat használom és a Steam telepítésnél downgrade-elt 19.0-ra.

(#6631) Vladi: Köszi! Ezt a dnf clean all parancsot bármikor elsüthetem és nem csinál galibát, igaz?

Igazából eredetileg külön partícióra került a / és a /home, de most így a hónapban a ~6. linux újratelepítést (végignéztem a Manjaro és Fedora különböző verzióin) követően elengedtem a dolgot, mert a fájlokat úgyis egy külön lemezen tárolom amit a jelek szerint nem bánt a telepítő, ha nem figyelmetlen ökörként kezelem. :DDD Így a /home mappa csak a linkelt doc/pic/vid/etc mappákat tartalmazza a rendszerre telepített progikon túl.

Új hozzászólás Aktív témák