Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
dnf install -y steam --enablerepo=rpmfusion-nonfree-steam, úgy értem, hogy kijelentkeztetett (nem a képernyőt zárolta, hanem kirakott és meg is szakadt minden folyamat). A napló fájlt most megnéztem, az alapján úgy tűnik a folyamat lefutott gond nélkül. Így végképp nem értem. Bár tény, hogy a Steam végül nem vacakol.A mesa downgrade amit végrehajtott, okozhatta a kijelentkeztetést? Mert abból a rawhide-féle csomagokat használom és a Steam telepítésnél downgrade-elt 19.0-ra.
(#6631) Vladi: Köszi! Ezt a
dnf clean allparancsot bármikor elsüthetem és nem csinál galibát, igaz?Igazából eredetileg külön partícióra került a / és a /home, de most így a hónapban a ~6. linux újratelepítést (végignéztem a Manjaro és Fedora különböző verzióin) követően elengedtem a dolgot, mert a fájlokat úgyis egy külön lemezen tárolom amit a jelek szerint nem bánt a telepítő, ha nem figyelmetlen ökörként kezelem.
Így a /home mappa csak a linkelt doc/pic/vid/etc mappákat tartalmazza a rendszerre telepített progikon túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Így a /home mappa csak a linkelt doc/pic/vid/etc mappákat tartalmazza a rendszerre telepített progikon túl.