- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Android szakmai topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Amiket leírtál mind tudom. Illetve írtam hogy nálam a közepe nem színes, viszont sok esetben amiket néztem streameket ott náluk festésnél a közepe színes volt, ez az amit nem értek hogy milyen különbség lehet.
Perfect Edge módot felraktam, tényleg nagyon frankó, használom is. Ennek ellenére ahonnan kiindult az egész kérdésem, arra még nincsen megoldás. Viszont más stremereket néztem és a kurzor ott se úgy van ahogy a többi pályán, mármint hogy nem párhuzamosan áll.
Na mindegy, nem foglalkozok vele.Viszont van egy másik dolog ami tök fura. Csináltam 3db sertésfarmot egymás mellé. A 2 szélsőnél tudtam szalmát illetve takarmányt leönteni az adott helyre, viszont a középsőnél semmi. Kicsit alakítottam a területet, konkrétan ahova le kell önteni a takarmányt ott a földet kicsit lejjebb helyeztem, ergo egy gödröt csináltam, és így már oda is le tudom önteni. Nem teljesen értem miért, de azért vannak még bugok a játékban ahogy látom..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest