- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Kösz szépen, de a karácsonyi időszakban feltehetően az öcsémmel pont ugyanezt fogjuk tenni, aprítunk egyet coop-ban
MESSZE a legjobban elköltött tizenegy euróm az idén. Az Ubi fejlesztői konferenciája alatt volt leárazva az Epicen, persze h megvettem. Igazából egy természetes evolúciója a Far Cry sorozatnak. A főgonoszok érdektelenek, de a játékmenetet csiszolták, és engem az RPG elemek sem zavarnak. (nem kell rohanni, és akkor mindig a szintednek megfelelő ellenséget kapsz). A grafika teljesen jó, bár most levegőből azért sivárabbnak tűnik a(z egykori) Hope megye.
Nem forradalmi a játékmenet (arra - meglepő módon - ott van a Doom: Eternal), de tisztességesen összerakott játék, és abból idén nem sok példa van sajnos PC-n... -
Anonymus23
veterán
Hali!
Persze, mehet. FC5-ben Zolival toltuk a zombis kiegeket, de normál küldetéseket szerintem ott még én sem csináltam meg.
A New Dawn nekem ugye csak a Uplay+ -al van meg, de a következő két hétben lesz egy pár nap szabadságom, így meg tudjuk oldani ezeketPM-ben majd azonosítót add meg pls.
-
unclefucka
senior tag
Azt azért tartsuk szem előtt, hogy a játék nem támogatja a cross-platform -ot.
Ez nekem is gáz, mert öcsém is One X -en játszik én meg PC -n, így nem tudjuk tolni Co-Op -ban egymással.
Pedig sok ötletem lenne...Amellett, hogy sokat javítottak az 5-höz képest sok mindenen a flatbed truck nekem hiányzik, jó volt az "instant ugrató". Sebaj, Timber kárpótol mindenért.
Durván két hete van meg a játék, elsőre egy kicsit elkapkodtam a végigvitelt, másodikra már egy kicsit megfontoltabban vittem végig. Nagyjából most fogok nekiállni kimaxolni a térképet és ökörködni egy sort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest