Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorkos
tag
Maximálisan egyet tudok érteni veled, imádom a világot és szerintem hozzáad egy kis +ot az, ha van lehetőséged egy haverral játszani. Én megértem azokat akik kicsit fennakadtak a grafikán. Már szerintem sem itt kellene tartani, de számomra ez harmadlagos. Egy dolog volt ami rettenet zavart a beta alatt. Ps-en toltuk és nagyon sok helyen iszonyat beesett az fps. (6.-án dolgoztam az érkezett javítás pakk segített ezen valamit? Akinek van tapasztalata megoszthatná
) véleményem szerint ha ezt sikerül javítani akkor vastagon megéri az árát mert tartalommal fel van töltve a világ. Változatos küldetésekkel, jó craft, skill rendszerrel és az egyedi fallout hangulattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) véleményem szerint ha ezt sikerül javítani akkor vastagon megéri az árát mert tartalommal fel van töltve a világ. Változatos küldetésekkel, jó craft, skill rendszerrel és az egyedi fallout hangulattal.