- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát... A Fallout 1 megvan kétszer (1 lemezes, 1 GOG.com-os verzió), a Fallout 2 szintén. A Fallout 3-ból van egy X360 gyűjtőim (abból a lemezt eladtam), egy GOTY lemezes kiadásom, ill. digitálisan is megvettem pár száz forintért akcióban, hogy ne kelljen a lemez a játékhoz. A F
V-ból szintén megvettem az X360-as gyűjtőit, valamint az is megvan digitálisan is. Mindemellé mindkét játékból megvettem a Steam-es GOTY verziókat is, jó lesz majd az valamire alapon. (Pl. ha az X360-am elpusztul; habár ez most már annyira nem szempont, mert XONE-nal is játszhatóak lesznek majd az X360-as játékok.)
Ja, és ezek mellé ha minden igaz és végre megérkezik, akkor az Anthology-ban mindegyikből lesz még egy-egy lemezes példány. (A Tactics-ot kifelejtettem, az is megvan valahol lemezes változatban már.)
Ezek alapján életjáradékot kaphatnék a Bethesdától...
Új hozzászólás Aktív témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 1 / 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V-ból szintén megvettem az X360-as gyűjtőit, valamint az is megvan digitálisan is. Mindemellé mindkét játékból megvettem a Steam-es GOTY verziókat is, jó lesz majd az valamire alapon. (Pl. ha az X360-am elpusztul; habár ez most már annyira nem szempont, mert XONE-nal is játszhatóak lesznek majd az X360-as játékok.)