Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ez rohadt jó volt. Elkezdtem csak úgy, ad hoc módon barangolni a vidéken,
odatévedtem valami gyorsforgalmi út maradványaihoz. Mellette volt egy kunyhó, a kutya már jelezte is, hogy ez bizony ellenség. (Telepata a lelkem, olvas a figurák gondolataiban, így ismeri meg a szándékaikat.) Na mondom, nagy arcom volt a Power Armorban, adjunk a köcsögnek. Erre kimászik egy két méter magas brutál állat, szerintem egy szupermutáns lehetett a hangja alapján, mert nem volt időm rendesen megfigyelni. Csak annyit hallottam, hogy „ha-ha, combat!”, aztán rohadt nagy robbanás és darabokban feküdtem a földön…
És ebben a pillanatban feljött egy archi, hogy teljesítettem a Touchdown kitételt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Metal topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ebben a pillanatban feljött egy archi, hogy teljesítettem a Touchdown kitételt.