Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tonermagus

aktív tag

Sziasztok!

Tegnap sikeresen feltörték a fiókomat. Elég bonyolult jelszót használtam, és csak kizárólag a facebookhoz. Csak telefonon és saját számítógépen léptem be, mindkettőt átnéztem és se vírus se malware nincs egyiken sem. Idióta linkekre sem szoktam kattintani, gyanús üzeneteket sem nyitok meg messengerben. Tehát fogalmam sincs honnan tudták meg a jelszót, ha egyáltalán megszerezték a jelszót és nem valami trükkös e-mail áthúzásos dologgal oldották meg.

Jelszót átírták, e-mail címeimet eltávolították és újakat vettek fel. Jelenleg ott tartok hogy semmilyen módon nem tudok hozzáférni a fiókomhoz. A Gmail-es címemre jött egy e-mail megváltoztatós üzenet (ez volt az első, tehát semmi gyanús tevékenység, semmi) és onnan tudom a támadó e-mail címét. Arra rákeresve megtaláltam a profilomat, de csak e-mailban tudok jelszó emlékeztetőt kérni.

Az meg ugye nem az enyém...
    A https://www.facebook.com/login/identify?helpref=help_wizard is ide hoz el, ugyan ezzel az eredménnyel. Tehát itt a kör bezárul.

Van valami mód a visszaszerzésre?
    Nem kellett volna hogy valami értesítést kapjak arról hogy valaki idegen országban (Pakisztán) belépett? Nem kellett volna gyanús tevékenység üzenetnek lennie?

Egyenlőre jelentettem a facebook fiókot hogy visszaél a nevemmel, és nem az akinek kiadja magát, hátha így törlik...

Új hozzászólás Aktív témák