Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen feltörték a fiókomat. Elég bonyolult jelszót használtam, és csak kizárólag a facebookhoz. Csak telefonon és saját számítógépen léptem be, mindkettőt átnéztem és se vírus se malware nincs egyiken sem. Idióta linkekre sem szoktam kattintani, gyanús üzeneteket sem nyitok meg messengerben. Tehát fogalmam sincs honnan tudták meg a jelszót, ha egyáltalán megszerezték a jelszót és nem valami trükkös e-mail áthúzásos dologgal oldották meg.
Jelszót átírták, e-mail címeimet eltávolították és újakat vettek fel. Jelenleg ott tartok hogy semmilyen módon nem tudok hozzáférni a fiókomhoz. A Gmail-es címemre jött egy e-mail megváltoztatós üzenet (ez volt az első, tehát semmi gyanús tevékenység, semmi) és onnan tudom a támadó e-mail címét. Arra rákeresve megtaláltam a profilomat, de csak e-mailban tudok jelszó emlékeztetőt kérni.

Az meg ugye nem az enyém...
A https://www.facebook.com/login/identify?helpref=help_wizard is ide hoz el, ugyan ezzel az eredménnyel. Tehát itt a kör bezárul.Van valami mód a visszaszerzésre?
Nem kellett volna hogy valami értesítést kapjak arról hogy valaki idegen országban (Pakisztán) belépett? Nem kellett volna gyanús tevékenység üzenetnek lennie?Egyenlőre jelentettem a facebook fiókot hogy visszaél a nevemmel, és nem az akinek kiadja magát, hátha így törlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_