- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
janeszgol #68 üzenetére
az überdurva lenne.
"cpu" vonalon magában az, hogy az X Elite ~M2/M3 teljesítmény és teljesítmény/fogyasztás vonalon mozog az brutál nagy ugrás. De a fogyi mobilba sok... állítólag lehet skálázni qualcomm s4be oryon magokat igér. Ha sikerül nem kicsi ugrás lesz.
Kiderül.A mobil vonalnál még izgibb az x86 Intel/AMD helyzete. M2/M3ra nincs window, "nincs linux", nincs semmi. X elitere lesz és teljesítmény és teljesítmény/fogyiban elsőre is qualcommnak áll a zászló.
-
Dare2Live
félisten
Az exynossal 2023ban a power gamer vonalat kivéve nem sokakat zavar az, hogy teljesítményben gyengébb vagy power game alatt throtlingol. A fő gond az aksi, sot, modem miatti térerő problémák. Esetleg a gyengébb kamerás teljesítmény de azt csak a kemény fotós mag szúrja ki. És esetleg az NPU.
Meglátjuk jövőre de az, hogy az S24 ultra qualcommot kap az S24/S24+ meg exynsot nekem egyértelmüsíti, hogy exynos masszívan gyengébb lesz mint az S3. Ha csak kicsi lenne a difi samsung simán exynost rakott volna S24 ultraba is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
janeszgol #56 üzenetére
Kihagyod hogy mennyi készülék támogatja. És ez az miért apple át tudja verni a fejlesztőkön a baromságait. Samsung meg avval, hogy új exynos az S24 meg S24+ban tudja hát nehezen ver át akármit. Ismert terep ez samsungnak a sok baromsága meg a töredék eladás miatt power gamer sok sok éve snapdragont vesz = power gamer dev snapdragonra optimalizál.
Ami érdekes lesz még jövőre az laptop/tablet vonalon az oryon és hogy ezt qualcomm le akarja hozni mobil vonalra. Miközben sztem mobil vonalon egy snapragon 865nél de legyen a mostani 8 gen2 sztem bőven elértük, hogy 99%nak nem kell több.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
LosBlancosRM #54 üzenetére
Vagy nem. De igen
a vásárlók nagy része megveszi mert nem tud róla. Megveszi mert samsung. De a samsung mint preferált gyártó sokszor elveszti a preferált státuszát amikor egy harmad annyiba kerülő pocoval pl lehet telefonálni az ő samsung galaxyjával meg nem.
Az S23 végre snapdragonnal volt így az ideit mért ne vették volna meg innen? Teszem hozzá, hogy még így is necces választás pl nekem nagyon fontos a kamera amiben s23 ultra "zoom"ját leszámítva nagyon nem az élvonal az S23 széria így nekem se opció.
Itt azért a szakbarbár réteg van és a nagyjának ismert, hogy az exynos sokkal rosszabb mint a snapdragon és ezért nem vette meg az exynosos S22t vagy fogja az exynosos S24et. Drágán szar.
-
Dare2Live
félisten
válasz
LosBlancosRM #52 üzenetére
? A telefonról van szó. Ahol ha "EUs" vagy akkor másodrendű vásárló vagy amikor kifizeted érte az 1000eurot. A te EUs exynosos telefonodnak nem lesz térereje ahol a koreai/us qualcommosnak van. A tied eldobálja a hívást nincs net ahol a koreai/us qualcommosnak van. A te EUs telefonod 1hja lemerült a koreai/us qualcommosnak meg nem.
Ez így ultragáz. És az tök más kérdés, hogy a vásárlók 95+% (99%?) nem tud róla és megveszi a csúcs samsungot.A töltő dolog megint csak gáz rémítően álszent samsungtól. Novemberben megy a samsung reklám, hogy de ha samsung akkor kapsz töltőt januárban kijön a csúcs galaxy és nincs a dobozban töltő. Ennyire szart csinálni a szádból gerinctelennek lenni azért nem gyenge dolog.
-
Dare2Live
félisten
válasz
LosBlancosRM #19 üzenetére
kb ahogy mondod. Az átlag 99%+ annyit tud hogy samsung.
Mindez úgy, hogy S9nél már erősen kibukott a dolog és kb azóta csak az a kérdés mennyivel rosszabb SOT/aksi, térerő, throtling... vonalon mint a snapis verzió... és mégis csak egy szűk réteg tudja/ismeri a szitut.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
S9nél már érdemi elmaradás volt és én elvadult fanságot tapasztaltam.
-
Dare2Live
félisten
Mindenesetre Samsung evvel kvázi bevallja, hogy az exynossal gyengébb/melegszik/throtlingol/többet eszik/jobban merül az aksi mint snapdragonnal.
Fanok sose bírták értelmezni/elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest