Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Én azt hittem csak nekem van ilyen szerencsém. Aztán akikkel játszom, azoknak is van gondja ezzel, megnéztem a fórumot és mások is írták (bár három héttel ezelőtt), felcsaptam pár random streamet és helytől illetve időszaktól függetlenül megvolt ez a gond. Megtalálja az öt embert amm, aztán mégsem, újra megtalálja, elkezd visszaszámolni, abbahagyja, újra embert keres, visszaszámol, újra keres, visszaszámol... aztán az is másfél perc, hogy mindenki végiggondolja élete minden eddigi döntését és véghezvigyen 4 kegyetlenül nehéz kattintást a karakterválasztónál (eddigre a szörnyjátékos természetesen lelépett). Ezt a szösszenetet is két meccs közti szünetben írtam meg és még izgulok, hogy vajon berak-e trappernek, mert csak a visszaszámolós fázisban vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple iPhone 17 - alap
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest