Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
SpazzMaticus #20 üzenetére
Végigtoltam a történtetet (fő+mellékküldetések). Tetszett, a harcot élveztem, a felfedezés része jópofa, szép és változatos a környezet. A logikai fejtörők is egész jók, ami tetszett, azt megcsináltam, amihez nem volt kedvem azt kihagytam. Nehézségi probléma nálam is volt, egy küldetésnél le kellett vennem könnyűre, nem volt türelmem hozzá. Aztán a végére a játék meg talán túl könnyű lett normálon is. De persze ezek nem vonnak le sokat az értékéből. A végén Aethon picit csalódás volt, többre számítottam ott.
Több tekintetben emlékeztetett a Freelancerre, bár azért annak a szintjét nem üti sajnos meg, de összességében tök kis játék, megérte az árát.
Az "endgame" részt (rift, incursion) én nem értem egyáltalán... mi értelme van annak, hogy egyre erősebb cuccokért egyre nehezebb ellenfeleket ölünk mechanikusan, bármiféle végcél nélkül? De legalább opcionális, nem sok vizet zavar. -
HThomas
őstag
válasz
SpazzMaticus #18 üzenetére
Mármint a sztorinak azért van valami normális lezárása, gondolom?
Szerintem elkezdem majd easy-n, bár az se jó, ha nulla kihívás van benne... viszont a repetitív dolgoktól a falra mászok, engem nagyon nem érdekel ez a gyűjtögetős vonal.
Mennyivel jobbak azok a játékok, ahol kevés fegyver van, viszont mindegyik egyedi és van súlya, amikor találsz egy újat.
Anno a Freelancerben szerintem pont jó volt az egyensúly, bár már annyira régen volt, hogy alig emlékszem rá. -
HThomas
őstag
70 óra fantasztikus játékmenetet 0 óra érdemi végjátékkal (Everspace 2)
Ezt hogy kell érteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest