Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Számomra megváltás volt anno a TWS fülesek érkezése és mostmár elég jó áron lehet kapni használható darabokat, amik hozzák azt a szintet ami nekem kell.
Engem egyáltalán én érdekel, hogy egy vezetékes fülhallgató mennyire szól szépen és az sem, hogy esetlegesen milyen extra funkciókat tud, semmi nem lehet elég ok arra, hogy újra vezetékes fülest vegyek. Utáltam, mindig csak a kínlódás volt a vezetékkel... -
adamklark
senior tag
Azt se feledd hogy nem mindenki audiophil. Átlag ember (köztük én is) nem veszi észre a különbséget. Próbáltam drágább és olcsóbb fülest/vezetékes fejhallgatót is, Spotify /deezer/Youtube stb és nekem nem kell az ultra nagy minőség. Akciósan jó vétel lehet a Buds (második generációs Samsung Buds volt kB 25e Ft anno, kényelemért "ráfizettem" 10e Ft-t). Ergo, hiába van "jobb minőségű" vezetékes ha ez nem szempont és nem minden Buds túlzóan drága.
Továbbá nekem nem kell vezetékes mert mindig csak a baj van vele a táskában (nekem). Munkához is vezetékes fülest kaptam laptophoz és kész agyrém ahogy igazgatom a vezetéket.
-
" a legmenőbb bt füles is legfeljebb egy „jó minőségű” mp3 szintjén képes hangot továbbítani"
Ez már évek óta nem igaz.
CD minőség feletti lejátszást támogatják az AAC és a aptx HD átvitelt biztosító eszközök. Az új telefonok általában mind a kettőt. A füles általában csak az egyiket. Vásárlás előtt érdemes ellenőrizni a kompatibilitást. Alacsonyabb bitráta esetén csökkenti a minőség veszteséget az Opus használata, Főleg akkor, ha a zeneszolgáltató is ezt használja. Veszteség nélkül jut át a hang, a fülesbe.
-
MrOomen
tag
Mert 30 ezerért megveszed a Buds2-t aminek nem szakad meg a kábele, ahelyett hogy veszel 3 10ezreset amit a szakadás miatt cserélgetsz.
Mindenre lehet okot, magyarázatot találni, mindig van pro és kontra.
Azért mert te nem akarod használni különböző okok miatt, másnak meglehet a hasznossága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Voltak arról szóló pletykák korábban, hogy új fülhallgatót dob piacra idén a Samsung, Buds 3 helyett Buds FE jöhet 2023-ban.
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest