- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Srácok most megy minden, 8pipával lefutott, a 3dmark, artifact mentesen minden király megváltoztattam az órajelet, lehet hogy az egészet elbasztam.
325/300ra lőttem be, az előző gazdája, sokkal magasbban tesztelte, gondoltam nem lesz gond, elkezdett csíkozni a képernyő, visszaállítottam defaultra, viszont 3d kép helyett feketeség van... látott már valaki ilyet? -
törölt tag
Miután belinkeltem a képet, dolgom volt, viszont mielőtt elmentem csináltam egy rendszer visszaálítást, had csinálja míg nem vagyok itt. Visszajövök és kristálytiszta windows állt fel, nvidia driver nélkül... hogy a rákba ne kérdezzétek...
-
törölt tag
Megcsináltam amit mondtatok, de majdnem ugyanaz, leszedtem a driver cleanert, kicsuváztam az összes ati/nvidia maradékot, leállítottam, beraktam az új karit, gép indul, felraktam az összes chipsetdrivert, utána próbáltam a kari drivereit, de telepítés megszakad egy ilyen üzivel:
Bővebben: link -
törölt tag
Uninstalálltam, azzal nem volt gond. Igazából naggygából ezeket csináltam, megpróbálom újra aztán majd jelentkezem.
addíg is köszi.
Azért fura picit, mert az előző kártyacserénél atiról váltottam nvidiára, mielőtt kikapcsoltam a gépet, uinstalálltam a cuccokat, és nem volt semmi gond.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szóval kezdem a story elejét, pár órája vettem egy Ati9500 moddolható, karit, az eladó nagy készséges volt, megmutatta működés közbe, moddolva/húzva a 3dmark simán legfutott 2000Mhzes Xpn is csinált, több mint 5000pontot szóval, jó vételnek tűnt.
Hazajöttem berakom a karit a konfigomba/adataimnál/, természetesen előtte régi driver le, elsőre egyből kép, bejön a windows, már fura volt hogy egy csomó felesleges vezérlőt keres amit egy videokártya cserénél nem szokott, pl. PCI hídvezérlő, SM buszverzérlő, különösen ez az utóbbi érdekelne különösen, hogy mi is ez? Na mindegy hagytam had keressen, nem talált hozzájuk drivert.. Mondom ok, felrakom a vga drivert, utána foglalkozok vele. Omegadriver fel, azaz csak tenném ha nem írna ki hibát, és fejeződne be a telepítés, fast writeon/off al is próbáltam. Következett, az eredeti ati driver, ezzel továbbjutottam, mert felment a driver, viszont újraindítás előtt kékhalál, win restart, a windows be sem jön, mert vagy kékhalál vagy valami olvasási hibát ír ki. Ezek után visszaraktam jó öreg gef2met, rakhattam újra az összes alaplap drivert, még a lant is(az miért volt útjában nem tudom) és most elvileg a régi kártyával jó.
Tudna valaki valamilyen okosságot mondani?
Én most azt gondolom hogy az alaplapom nem csípi a kártyát, legalábbis minden jel erre utal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest