- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Akor nálad ezek szerint már nincs szükség a leírt procedúráre
Most néztem az adataidnál, hogy eleve tuning karid van, ami valamelyest jobban teljesít, mint egy 9600 pro ( az 400/600 ha jól emléxem ), tehát nem érdemes hajszolnod a magasabb órajelet, mert már így is többet kaptál a kártyádtól, mint amit kifizettél
Az, hogy már 9600-nak látja a kártyát a rendszer, valszeg azért van, mert a BIOS nem a 9550 device ID-jét tartalmazza (4153), hanem a 9600-ét (4150) /csak akkor nem értem, hogy miért 9550-nek adták el, lehet, hogy nem Te vagy az első tulaja, és az elődöd már módosította
/
Mindegy, örülj neki
Nekem nem volt ilyen mázlim, mert az enyém 400/472-n jár ( egy megagagyi Manli Radeon 9550) 5.0-ás Samsung memoriákkal
-
Bubu79
addikt
Bocs, még itt vagyok, de már nem sokáig
Szal a softmod arra kell, hogy megtudhasd a fizikai határait a karidnak.
Istenigazából megegyezik az originál Catalysttel, csak annyi a különbség, hogy ki van ütve belőle az a kódrészlet, ami felügyeli az olcsó kártyák túlzottan jó teljesítményének kiütközését (szoftveresen szemetel )
BIOS-t akkor érdemes cserélned, ha nem akarsz minden driver frissítés után játszani az órajelekkel, ilyenkor 9550-nél érdemes átírni a Device ID-t 4153-ról 4150-re, és így a kártyát a windows 9600-nak látja, tehát a húzáshoz nem kell a softmod driver-t használnod, hanem megfelelő lesz a gyári catalyst is ( a dolog Know-how-ja megtalálható a fent említett linken, valamint itt:Bővebben: link Radeon 9550 módosítása 9600-ra thx to Rudi)
De most már tényleg megyek, mert elkések! -
Bubu79
addikt
Hali !
Szedd le innen a softmod-os catalystet!
Bővebben: link
Nálam ugyan csak R9550 van, de az original catalyst-tel bőven a húzhatósági határ alatt szemetelt a kártya, szoftveresen lett butítva!
Softmoddal teszteled, megnézed a végét, aztán bele a módosított BIOS-t és le van róla a gond. Ha minden igaz, ezen a honlapon a BIOS mod módját is megtalálod
Bocsi, de el kell mennem melózni, és csak este tudok újra írni, ha valami gubancod lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest