- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigFoote
csendes tag
Nagyon köszönöm. Hajlok a Llano felé, kicsit várok még, hátha lesz AsRock lap újra a boltokban (jelenleg egy helyen látom, de nincs meg a bizalmam ahhoz a bolthoz), ha nem, akkor megyek az Asus-hoz (bár nagyon drága és a beépített WIFI meg a BlueTouth számomra még felesleges is, +12K meg további egy év gariért és egy távirányítóért kicsit sok). (Alaplapgyártók közül ezzel a kettővel vannak a legjobb tapasztalataim, többiekben nem annyira bízom.)
-
BigFoote
csendes tag
Ugye jól tudom, hogy az ASUSnak egyetlen mini ITX-es Llano lapja van a F1A75-I DELUXE? Azért kérdezem mert nagyon érdekelne a távirányítójának a hatásfoka. Az ASUS 30 lábat ír, aminek nekem a fele is elég lenne, de sokan fanyalognak a neten, hogy 6 lábnál, (ami ugye kevesebb mint 2m) elfogy a lendület (ez a használhatatlan kategóriába sorolja számomra, ez esetben megveszem a 10K-val olcsóbb AsRock lapot, feltéve, hogy találok még valahol az országban, mert épp a mai napra eltűnt mindenhonnan.). Neked mi a tapasztalatod? Kérlek felelj, mert égen-földön nem találok embert, akinek ilyen lapja van!
Lenne még egy broadcast kérdésem is: eredetileg E350-es Brazost nézegettem (ASROCK E350M1 mITX), de gondoltam hosszú távon esetleg kevés lesz, ezért lábaltam át a Llano-ra. Ráadásul itt a prohardver-en látott Acer Revo 70 teszt is elbizonytalanított, ahol az illetékes elvtárs többször kevésnek ítélte meg a Brazos teljesítményét. Nagyon örülnék ha Brazos irányú kételyeim eloszlatnátok. Sokkal olcsóbban kijönnék, de inkább beleteszem a pénzt a Llanoba csak ne kelljen jó darabig hozzányúlnom..
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen switch-et vegyek?
- BestBuy topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- További aktív témák...
- Razer Kaira Fejhallgató (Vezeték nélküli) INGYEN FOXPOST
- Razer Blackshark v2 Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest