Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BigFoote

csendes tag

válasz Attas #11788 üzenetére

Nagyon köszönöm. Hajlok a Llano felé, kicsit várok még, hátha lesz AsRock lap újra a boltokban (jelenleg egy helyen látom, de nincs meg a bizalmam ahhoz a bolthoz), ha nem, akkor megyek az Asus-hoz (bár nagyon drága és a beépített WIFI meg a BlueTouth számomra még felesleges is, +12K meg további egy év gariért és egy távirányítóért kicsit sok). (Alaplapgyártók közül ezzel a kettővel vannak a legjobb tapasztalataim, többiekben nem annyira bízom.)

• BigFoote

csendes tag

válasz Attas #11753 üzenetére

Ugye jól tudom, hogy az ASUSnak egyetlen mini ITX-es Llano lapja van a F1A75-I DELUXE? Azért kérdezem mert nagyon érdekelne a távirányítójának a hatásfoka. Az ASUS 30 lábat ír, aminek nekem a fele is elég lenne, de sokan fanyalognak a neten, hogy 6 lábnál, (ami ugye kevesebb mint 2m) elfogy a lendület (ez a használhatatlan kategóriába sorolja számomra, ez esetben megveszem a 10K-val olcsóbb AsRock lapot, feltéve, hogy találok még valahol az országban, mert épp a mai napra eltűnt mindenhonnan.). Neked mi a tapasztalatod? Kérlek felelj, mert égen-földön nem találok embert, akinek ilyen lapja van! :)

Lenne még egy broadcast kérdésem is: eredetileg E350-es Brazost nézegettem (ASROCK E350M1 mITX), de gondoltam hosszú távon esetleg kevés lesz, ezért lábaltam át a Llano-ra. Ráadásul itt a prohardver-en látott Acer Revo 70 teszt is elbizonytalanított, ahol az illetékes elvtárs többször kevésnek ítélte meg a Brazos teljesítményét. Nagyon örülnék ha Brazos irányú kételyeim eloszlatnátok. Sokkal olcsóbban kijönnék, de inkább beleteszem a pénzt a Llanoba csak ne kelljen jó darabig hozzányúlnom.. :)

Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák