- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
MasterMark #49870 üzenetére
Nincs 60Hz 4k-nal. Igy jutottam odaid, h akkor vagy a HDMI port nem 2.0-as vagy az Intel proci megsem tamogatja a 60Hz-et, mint ahogy hirdetik. Mellesleg rakeresve eleg sok hasonlo postot talaltam bar legalabb a felenel a rossz HDMI kabel okozta a gondot.
Ideiglenesen (bar ezek azthiszem meginkabb utanna kell olvasnom a temanak) amig nem tudom, h milyen is lenne a nekemvalo HTPC addig mukodjon jol a mostani: BD50 rendeses 24p-vel (ez a legfontosabb jelenleg), Youtube (ott ma vagy holnap majd tesztelem a 4k-t) illetve kolcsonoznek teszt jeleggel 1 vagy 2 igazi 4k-s filmet. Ja es termeszetesen az alap Windows funkciok mukodjenek jol. Itt jott kepbe a 60Hz hianya miutan a nativ felbontast atallitottam a Win-ben 2160-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest