- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mntn
tag
Nekem is lenne egy XBMC kerdesem, ha nem problema. Altalaban ha megnezek par reszt egy sorozatbol akkor torlom azokat, viszont amikor ezutan belepek a programba meg mindig bent vannak azok a reszek es egyesevel innen is el kell tavolitanom oket. Megoldhato, hogy automatikusan felismerje, hogy amit toroltem, azt szedje az XBMC is a listarol?
-
Totheground
addikt
Hali.
Nem pont ide kötődik, de hátha: HDMI splittert használ valaki? Ugyanis elfogytak a tvn a hdmi csatlakozók.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
tvamos
nagyúr
válasz Totheground #22556 üzenetére
En hasznalok, de csak 720-at tud a tv-m, es amugy is igenytelen vagyok, igy az olcso kinaival elvagyok...
Mi erdekel?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Totheground
addikt
válasz tvamos #22557 üzenetére
Igazából elfogytak a tvn a hdmi csatlakozók (htpc, iptv, ps3, apple tv, nemsokára ps4) és meguntam a dugdosást. Így igazából az érdekelne, hogy ezek okoznak-e valamilyen minőségromlást, illetve "hogy" működnek (mert pl preferálnám, ha nem kéne minden alkalommal manuálisan állítgatni, hanem lenne pl távirányító hozzá), valamint hogy kb milyen árra számíthatok. De mivel a google kissé túl sokmindent dobott vissza, gondoltam megkérdezem itt.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
tvamos
nagyúr
válasz Totheground #22558 üzenetére
Szerintem okoznak minosegromlast, foleg 1080-nal. Raadasul megvan mindnel, hogy milyen szabvanyt bir. Szoval... Ha filmezel, egy komoly lejatdszoval, meg tv-vel, azok koze nem kotnek semmit. Nekem egy olcso kinai switch-em van, szamitogep telefon, xbox kozott kapcsoltam vele, de nem tul jo a tv sem. (Az analognal szerintem igy is jobb.) Nem kell hozza semmi, teljesen automata, a bekapcsolt eszkozt kepet teszi ki. A bemenetei meg vannak szamozva 1-2-3-4. Ha tobb bemeneten van jel, azt valasztja, aminek kisebb a szama. Ha megis valtani akarsz, van rajta egy gomb.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
dabadab
titán
válasz tvamos #22559 üzenetére
"Szerintem okoznak minosegromlast, foleg 1080-nal."
Egeszen konkretan hogyan? Atirjak a bitstreamben az 1-et 0,7-re?... HDMI-s atvitelnel hagyomanyos ertelemben vett minosegromlas nem igazan kepzelheto el. Az lehet, hogy a cucc nem birja a savszelesseget, de akkor nem minosegromlas lesz, hanem nagyon durva kephibak (mondjuk se kep, se hang).
DRM is theft
-
bazsy_
tag
sziasztok!
Alaplapot keresek htpc-re.
A szempontok:
-elsősorban médialejátszásra lenne
-alacsony fogyasztás( integrált procis lapokat néztem)
-fullhd-t vigye
-hdmi -port
-windows-al vagy linuxxal használnám
-torrent
-játékra nem lenne használva
-néha netA leges legfontosabb, hogy tudja a 24p-t és a hdmi passtrough-t
Tudnátok ilyet ajánalni ha lehet minél olcsóbban.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
Nem kell valakinek egy noti bluray olvasó?
-
törölt tag
Bocsi, tudom, hogy nem pont ide tartozik, de a másik topikban semmi mozgás:[link]
Köszi! -
tvamos
nagyúr
válasz dabadab #22560 üzenetére
Teoretikusan ugy, hogy egy-egy bitbol 1 helyett 0 lesz, vagy forditva. Egyet, egy hibajavito algoritmus persze kijavit, de ha tobb van, akkor vagy eldobod a csomagot, vagy csinalsz valami mast, pl. korlatozod a sebesseget. (Persze, mivel tobbfele protokol van, nem ennyire egyszeru a helyzet...)
Experimentalisan ez azt jelentette, hogy a haver TV-je es lejatszoja koze kotve a TV mast ir ki, es a kep is lathatoan gyengebb minoseg.
Nalam meg semmi nem latszik, mert a TV sem full HD, csak egy regi HD ready. Nekem jo igy is.
(Amugy olcso DVI-HDMI atalakitot teszteltem, ott meg rosszabb volt a helyzet, szetesett a kep, villogott. Hallottam ilyesmirol nagyon olcso elosztoval is.)
A lenyeg, hogy milyen szabvanyt ismer a kapcsolo, de a legjobb cuccaim koze nem kotnek semmilyet.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
M@trixfan
addikt
válasz tvamos #22567 üzenetére
Ha az átvitel nem jó akkor ilyesmiknek kell jelentkezni mint sziporkázás, zöld csík végig a képernyőn, bevillanások, rosszabb esetben már a kézfogás sem jön létre és nincs kép. Eddig még semmilyen tudományos bizonyítékkal nem találkozam ami pl. fakóbb színeket eredményeznének. Elég vicces is lenne ha a hiba pontosan tudná a színeket és színhelyesen cserélné fel, miközben az átvitel hibátlan marad
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
dabadab
titán
válasz tvamos #22567 üzenetére
"Teoretikusan ugy, hogy egy-egy bitbol 1 helyett 0 lesz, vagy forditva. Egyet, egy hibajavito algoritmus persze kijavit, de ha tobb van, akkor vagy eldobod a csomagot, vagy csinalsz valami mast, pl. korlatozod a sebesseget."
A HDMI protokollban throttling nincs, szoval a sebessegbol nem tud visszavenni, a kepadatokon meg nincs hibajavitas, csak 8->10 bit kodolas, ott kijohet ervenytelen adat. De a tapasztalat azt mutatja, hogy ha ilyen tortenik, akkor a sparking nevu jelenseg kovetkezik be, vagyis kis feher pontok fognak felvillanni ott, ahol hibas pixel van, ha meg tenyleg sok hibas adat van, akkor meg egyszeruen nincs kep.
"Experimentalisan ez azt jelentette, hogy a haver TV-je es lejatszoja koze kotve a TV mast ir ki, es a kep is lathatoan gyengebb minoseg."
Mast ir ki?.... Ha mast ir ki, az csak ugy lehet, hogy aktivan belenyul a cucc a jelbe, pl. atmeretezi 720p-re, ami mondjuk elegge meglep.
DRM is theft
-
tvamos
nagyúr
-
dabadab
titán
válasz tvamos #22570 üzenetére
"Nem csinal a jellel semmit"
Akkor miert ir ki mast a TV? A HDMI protokoll adatait random bithibak nem fogjak atirni.
Meg mitol lesz lathatoan mas a jel? (Es ha mas lesz tole, akkor meg nyilvan csinal vele valamit, ugye.)Igy osszerakva azt, amit mondasz (mas a jel es automatan kapcsol arra a bemenetre, ahol jel van) ugy tunik, hogy az EDID-et sajat maga szolgaltatja es csak alacsony felbontasokat jelent tamogatottkent a kapcsolodo keszuleknek.
Egyebkent nem tudom, hogy miert duhit fel az, ha valaki megprobalja kitalalni, hogy valojaban mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
cekkk
veterán
-
gorbep
senior tag
Bocs, hogy beleszólok, de egy kicsit elferdítitek a valóságot. Én is "póznamókus"= hiradástechnikus villamosmérnök vagyok, és a tervezési mérési folyamatok igenis, hogy szigorú mérnöki és méréstechnikai eljárások és alapelvek alapján működnek...... DE, mivel ezek a berendezések használatakor szubjektív érzékelésünket használjuk, a legvégén, amikor már minden kész, az utolsó tesztelés MINDIG a megtekintés és a meghallgatás..... és ha ott szubjektíven valami kánya van, akkor igenis borítjuk a méréstechnikán és tanult tervezési eljárásokon alapuló koncepciót......(azaz hiába jó mérve, végtelen a DF, O a THD.... ha nem tetszik a hangja, akkor egyszerűen F@S!) És ha valami változtatás nem tankönyvi irányú, de javítja a hang és képminőséget, hit/ nemhit kérdésén nem gondolkodunk, beletervezzük, mert ami jó, az jó, ha értem hogy működik, ha nem......
PEACE!
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Peak
addikt
Nagyon egyszerű a dolog, hogy analogiát lehessen mondani.
Vegyünk elméletben egy olyan hangfalat, erősítőt, kábelezést, forrást, amit ha lejátszol, akkor az elméletileg hibamentes mérőműszer bemér minden frekvencián 1-100kHz-ig tökéletesen lineárisnak, mondjuk a grafikon mindenhol 0 dB mutat.
Viszont minden embernek a fülében a csillók, amelyek mind más és más frekvenciatartományon működik, egyiken gyengébb, a másikon erősebben "hall", szóval ezek az agyban egy teljesen hullámzó "görbét" rajzolnának a képzeletbeli grafikonon.
Tehát ha mondjuk az én fülemben azok a csillók, amelyek a 600-700 Hz közötti tartományt érzékelik kipusztultak, akkor gyakorlatilag én SÜKET vagyok arra a tartományra, akkor a hallgatózásnál én ott egy "beszakadást" hallok.
Vagy csak vegyük azt, hogy 100-150ig, meg 500-700ig, és 2100-2400 Hz közötti tartományban gyengébbek a csillók a fülemben, itt halkabbnak hallom a zenét. Majd közlöm az elméletileg teljesen lineáris átvitelű zenére, hogy "itt és itt és itt beszakadást hallok", majd kompenzálom egy ekvalizerrel, amivel valójában tönkretettem a lineáris átvitelt, viszont az én szubjektiv érzékelésem szerint tökéletesen lineárisra húztam.Mi ebből a tanulság?
Az, hogy a MÉRÉST és a SZUBJEKTIV ÉRZÉKELÉST nem lehet egymástól egyáltalán különválasztani, ugyanis ezek együttes hatása adja meg az élményt.
Ebből pedig azt a logikai következtetést lehet levonni, hogy semmire sem lehet egzaktul rámondani, hogy fos vagy jó, amikor a szubjektiv érzékelés ÉLMÉNYE a vége.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
cekkk
veterán
válasz gorbep #22576 üzenetére
Én nem akarok belemenni, de pont ezen van a lényeg, hogy szubjektív és most főleg a digitális dolgokról beszélünk. Az, hogy valaki hisz benne, hogy van változás és lehetséges az látni és hallani is fog, ugyan úgy mint akik a placebo gyógyszertől gyógyulnak meg(most abba nem megyek bele, hogy mennyi gyógyszernek van igazi hatása ), de igan is sok esetben ezek a dolgok tűnnek hit kérdésének mint valós dolgoknak.
Aztán, ki hogy éli meg az már más kérdés, de néha tényleg olyan ördögűzés folyik amikor valaki nem ért egyet az átlaggal. Na meg persze azért meg kell magyarázni az ember lelkének azt is, hogy miért vesz 5-10-20-50-100 ezer forint/méter árú kábelt is
Ellenben ha tényleg ilyen jellegű változások lennének mondjuk a hdmi kábelek terén is, akkor azt biztos kilehetne mutatni mérni tesztelni.Én még mindig kételkedem azon, hogy ha átmegy egy adatfolyam egy kábelen és a másik végén ugyan az jön ki 3 féle kábel esetén is akkor ott más lesz a kép, ha meg nem megy át akkor jönnek a kis kockásodások, zavarok, de nem fakóbb színárnyalatok és zártabb terek.
(#22577) Peak
Ebbe igazad van, de vannak akik szerint nem lehet mérni a dolgokat.
Én még nem olvastam utána, és most nem is tudom, hogy működik, de ha pl veszünk egy rendszert és bemérjük majd mondjuk kicseréljük a digitális összekötő kábelt és újra megmerjük és ha van változás akkor van különbség közöttük ha meg nincs akkor nem az agyunk tesz hozzá és az hiteti el velünk, hogy van?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dabadab #22579 üzenetére
Ezekbe a vitákba már azért sem érdemes belemerülni, mert igazából azt sem tudjuk, mit is kéne, mivel, és hogyan mérni. Létezhetnek olyan paraméterek, amelyekről még tudomásunk sincsen, nemhogy mérési metódus. Majd egyszer felfedezik azokat is, s talán okosabbak leszünk. Addig is marad az "ezotéria"...
(#22571) tom_tol Köszi, de nem hiszem, hogy ne lenne más megoldás, ezt nem a gyenge vas okozza...
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz #03969024 #22580 üzenetére
"Ezekbe a vitákba már azért sem érdemes belemerülni, mert igazából azt sem tudjuk, mit is kéne, mivel, és hogyan mérni."
Azt lehet, hogy te nem tudod, de ezek jol megalapozott tudomanyteruletek, ez a "nem tudjuk, hogy mit kell merni" legfeljebb hifimagazinokban megy el, de komoly szovegkent semmikeppen, foleg nem digitalis jelek eseten.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
sb
veterán
válasz dabadab #22579 üzenetére
És ráadásul tök egyszerű dolgokról van szó.
1. Fel kell írni egy 3x8 bites RGB színt binárisan.
2. Aztán átírni 1 bitet.
3. És végül rájönni, hogy a 24 bites ábrázolásban hány bitet lehet megváltoztatni ahhoz, hogy csak az árnyalat változzon és ne kapjunk más színt.
4. Aztán már csak azon kell meditálni, hogy a kábel van-e annyira intelligens, hogy épp azt a pár bitet rontsa el, amitől pont csak fakóbb lesz az összes szín.Ez eddig digitális jelfeldolgozás, semmi köze a szemhez meg az érzékeléshez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #22585 üzenetére
Miért nem így van?
Ha véletlen rákérdezek valamire ami mondjuk már nem teljesen hétköznapi és okot keresek rá, akkor egyből mindenki nekem esik, hogy én csak kötözködöm, pedig cska az okát akarom megtudni, de ezen felül senki nem tud semmit mondani, csak, hogy ezt nem próbáltad azt nem próbáltad te hülye vagy stb.Érdekes ez a tápkábel dolog is, hogy a fórumba csak 2010 körül lett felkapva, holott előtte 10-20-30 éve nem hifiztek az emberek, és nem tudták kicserélni őket, vagy csak a gyártók találtak egy piaci rést? Bár nem tudom mióta gyártanak kifejezetten hifihez tápkábeleket.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Tudod, kóbászoltam én is a materiális területen, hogy bnc, meg 75Ohm csillapítás, meg tudja tököm, szajkóztam, hogy ezen mennyi múlik. De csak nem volt kerek egész a lánc, amig egy sima analóg RCA végű kábelt be nem kötöttem...
Legjobb hangú erősítőket,amiket ismerek, mind 20damping alatt vannak, feszes, jól kottázható méllyel, és sorolhatnám...
Az,hogy miért nem kapsz választ... sok oka lehet. Részemről az,hogy nem tudom egzaktul megmagyarázni, miért tapasztalok dolgokat úgy, ahogy nem kellene. Lásd tápkábel, digikábel,U SB kábel,szoftverek,stb...
Aztán jönnek a megmondók, hogy akkor biztos a láncom szar, hogy csillapítatlan analóg kábelnek jobb a hangja. értelmetlen ilyenért billentyűt koptatni. Inkább kikapcsolom a fórumot, és zenét hallgatok, elmélyülten, nyugalomban.
Hifikábeleket legjobb tudomásom szerint cirka 40éve kezdett el gyártani a monster audio. erre is van ötletem,miért van igy,de nicns kedvem vitázni...
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
gorbep
senior tag
A bithiba az bithiba..... vagy van, vagy nincs, ebben egyetértünk.....remélem..
A probléma ott van, hogy a köcsög gyártók nem hajlandóak szinkron csomagkapcsolt átviteleket alkalmazni hibajavítással..... Akkor vagy lenne kép/hang tökéletesen, vagy nem is lenne.
DE.: alkalmaznak aszinkron átviteleket, USB Audio, SPDIF..... ahol semmi javítás, sőt van ahol még a változó futási időből és rendszer szintű változó késleltetésekből Jitter alakul ki, ami befolyásolja a hangot. Ami már réges- rég megoldható lett volna, de a kompatibilitásra hivatkozva nem hajlandóak ezt az (már csak látszólagos) akadályt leküzdeni....
Szinkron átvitelnél én nem látok különbséget, bár HDMI-ből még nem járt nálam igazán drága kábel, egy 10m-es HAMA szintűt nyüstölök, de lehet hogy csak az én TH42PV7P-men nem jön ki a különbség, egy profi projektoron lehet hogy látszana. Ezért nem vitatom, hogy lehet különbség.....
Szóval 10Gb-es Ethernetet mindenhová 200 Ft/m kábellel 5 Ft-os csatlakozókkal...... ja hogy ez nem jó üzlet? NA INNEN FÚJ A SZÉL!
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
dabadab
titán
válasz gorbep #22588 üzenetére
Aszinkron atvitelnel nem kellene, hogy legyen jitter. Sot, igazan szinkron ativtelnel sem (es az SPDIF az pont az, az USB lehet mindketto), ott is siman lehetne reclockolni a jelet (raadasul a jitter az analog jel hibaja, nem a digitalis jele).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
bajnokpityu
félisten
válasz gorbep #22588 üzenetére
Stúdióban, ahol midnen készülék master clockon csücsül, nem gond az spdif továbbítás, az emberek 99%a meg otthon kevéssé igényes, jó a pár száz Ftos óra.
USBnél nem hiszem,h a kompatibilitás bárkit érdekel, minden komolyabb cuccnak saját drivere van. sztem még nincs elég pénz a hájend USBben,ezért ilyen szenvedős.
eladó topping dac
-
Patice
Topikgazda
válasz bajnokpityu #22590 üzenetére
Hja, USB is terjedőben és akkor hol van még a HDMI, mint digitális hangtovábbításra is használható szabvány.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
bajnokpityu
félisten
válasz Patice #22591 üzenetére
sztem a hdmi nem lesz jó erre a célra. amikor a kis jitter a cél, akkor nincs idő válogatni képi és hangi anyagokat egymástól. ma még az USB2 sincs kihasználva, és itt a jobb megoldásoknál még fesz sem megy a kábelben, csak adat. sztem az USB lesz a jövő, nagyon jó darabig, aztán egy homlokegyenest másra térünk át.
pl nem értem a firewire miért halt ki? myteken teljesen jól lehet zenét hallgatni olcsóbb kábelekkel is.
eladó topping dac
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #22587 üzenetére
Az oka inkább az, hogy könnyebb neki esni annak aki nem ugyan azt hiszi és véletlen bele rondít a hitvilágába. Ez minden területen így volt.
Volt olyan amikor az volt mondva az utolsó méter számít az áramfelvételnél és azért kell a jó kábel, erre megkérdeztem, hogy akkor a eszközökben lévő kábelezést miért nem cserélik ki azt miért nem számít holott az az utolsó pár centi még jobban számítana eme logika szerint, de erre is csak annyi választ kaptam, hogy kötözködöm. Pedig eme logika mentén annak is fontosnak kellene lenni.
A hifikábel=táplábbelek.
Egyébként én azt nem hiszem el, hogy eltudunk jutni a világűrbe, új mesterséges szívet állítanak elő, hogy egy ilyen dolgot nem tudnak tudományosan bizonyítani, mert szerintem ha a gyártók tényleg tudnák ezt bizonyítani akkor lobogtatnák a mérési eredményeket.(#22588) gorbep
De már megint terelődik el a dolog
hdmi képéről kezdtünk el vitatkozni. És azon állításokkal nem tudok egyetérteni amikor azt mondják, hogy X forintos kábel kép kevésbé jó a 10X árához képest? Miért? Ha átmegy mindig a jel bitre pontosan akkor nem lehet színesebb jobb terű a kép. Bár nem is tudom, hogy a térleképezésnek ehhez mi köze. Én a gyártók oldalán nem láttam még ilyet, hogy Ez X%kal jobb képminőséget tudna hoz. Szerintem a TV mindegy mert ha változás van és olyan akkor azt úgy is észre veszed, ez, hogy csak X ezer feletti Tv képes megmutatni az előnyét jó duma. Kevés fórumosnak van olyan referenciának mondott készüléke, így tényleg rá lehet mondani.Szóval 10Gb-es Ethernetet mindenhová 200 Ft/m kábellel 5 Ft-os csatlakozókkal...... ja hogy ez nem jó üzlet? NA INNEN FÚJ A SZÉL!
Na majd ha megjelenik a utp csatlakozó a hifis eszközökön hidd el lesz 50 ezer forint/ méter árú utp kábel is[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz bajnokpityu #22592 üzenetére
"amikor a kis jitter a cél, akkor nincs idő válogatni képi és hangi anyagokat egymástól"
A kettonek abszolut semmi koze egymashoz.
DRM is theft
-
-
bajnokpityu
félisten
Nekem jó tápkábel van a készüléken belül is. A diyközeli gyártók figyelnek erre. (lásd 100ezres drót megy hangfalon belül ANeknél). Elveve nem lehet teljesen igaz, hogy az utolsó pár méter számit, hiszen a készüléken belül ott a trafó,ami legtöbb esetben sima olcsó rézdrót. Van belőle pár méter a primer körön.
Viszont amikor volt még elosztóm, akkor tényleg jobban bele tudott avatkozni a hangba a hifibe menő tápkábel, mint az elosztóba menő.
Egy kábelgyártó biztosan leirja a mérési adatait: a siltech. Szépen publikálja, melyik kábelének milyen alacsony a zajszintje, mik a torzítási értékei. Naés, nem hiszem,h ezért szólna jól.
dabadab:miért ne lenne?
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
gorbep
senior tag
válasz dabadab #22595 üzenetére
"HA" jól tudom, HDMI átvitel nincs is kép tartalom nélkül...... azért nem csinálnak HDMI DAC-okat sem. A sávszélesség elenyésző része csak az audio adat, ezért nem is igazán "gazdaságos" erre. Én Ethernetet tennék ezekre is, a memória olcsó, átsöpörnék egy teljes lemezt, aztán a DAC kaphatja a memőriából közvetlenül, sőt legjobb lenne ha ö vezérelné az adat lehívást is... szerintem.
-
dabadab
titán
válasz bajnokpityu #22597 üzenetére
"dabadab:miért ne lenne?"
Miert lenne? Ugyis bufferbe kell pakolni az adatot, onnan kezdve meg aztan tenyleg ugy valasztod szet a vevot meg a DAC-ot, ahogy akarod.
(#22598) gorbep: az aszinkron USB-s hangkartyak most is igy mukodnek, mondjuk annyi kulonbseggel, hogy nem egy egesz albumnyi buffer van rajtuk, de ennek sok gyakorlati jelentosege nincs (legalabbis ami a DAC-ot illeti, ha tenyleg at akarnad tolni a komplett albumot, akkor azert lenne par zavaro masodperc szunet a play gomb megnyomasa utan )
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #22597 üzenetére
Pedig ez volt mondva a fórumba
A mérést nem magára a kábelre, hanem a rendszerre értettem, mert ha megnézed, hol emel ki stb amiket nézni szoktak és a kábel cserével ez változik(mivel sok helyen olvasom, hogy a mély jobb közép nem emel ki, stb) akkor ez mind bizonyítható lenne, hogy igen is hatással van a hangra ezen kábel. Persze nem ettől tudod meg, hogy milyen a hangja ettől csak azt tudod meg, hogy valóban van hatása rá vagy nincs. Ha van az meg már szubjektív, hogy tetszik van nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest