- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Baz! Akkor én valamit nagyon elcsesztem... Három és fél évig ezt használtam Win95 alatt '97-től 2000-ig, és nem vettem észre hogy ez valójában a Win for workgroups része! Baz! Most mehetek magyarázkodni a főnökhöz. ;]
Ha kell megesküszöm az ebédemre, hogy a win95-ben is ott volt. :) -
simonzé
addikt
Az outlook túl van bonyolítva és instabil. Három hete nyom nélkül eltűnt belőle a teljes címjegyzékem sz összes címmel telefonszámmal. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=81593&arc=f[/L] Most visszaálltam az Excelles nyivántartásra, az persze fapad, de legalább normálisan archiválható, és kinyerhető belőle minden adat, és átláthatóan nyomtatható.
Az időzített figyelmeztetéseket viszont nem tudom másképp megoldani, csak ezzel. Próbáltam sok progit, de mind shareware, vagy gagyi volt. Az eddigi legjobb a Win95/98-ban megtalálható Schedule+ volt, amit persze a Microsoft kivett a későbbi Windowsokból, gondolom mert túl stabil és használható volt. Rontotta a Windows imidzsét. :(((
További progikat egyébként pl. itt találsz: [L]http://www.honositomuhely.hu/kateg9c.html[/L]
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest