Aktív témák
-
simonzé
addikt
Baz! Akkor én valamit nagyon elcsesztem... Három és fél évig ezt használtam Win95 alatt '97-től 2000-ig, és nem vettem észre hogy ez valójában a Win for workgroups része! Baz! Most mehetek magyarázkodni a főnökhöz. ;]
Ha kell megesküszöm az ebédemre, hogy a win95-ben is ott volt. :) -
simonzé
addikt
Az outlook túl van bonyolítva és instabil. Három hete nyom nélkül eltűnt belőle a teljes címjegyzékem sz összes címmel telefonszámmal. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=81593&arc=f[/L] Most visszaálltam az Excelles nyivántartásra, az persze fapad, de legalább normálisan archiválható, és kinyerhető belőle minden adat, és átláthatóan nyomtatható.
Az időzített figyelmeztetéseket viszont nem tudom másképp megoldani, csak ezzel. Próbáltam sok progit, de mind shareware, vagy gagyi volt. Az eddigi legjobb a Win95/98-ban megtalálható Schedule+ volt, amit persze a Microsoft kivett a későbbi Windowsokból, gondolom mert túl stabil és használható volt. Rontotta a Windows imidzsét. :(((
További progikat egyébként pl. itt találsz: [L]http://www.honositomuhely.hu/kateg9c.html[/L]
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest