Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz to.ca #35957 üzenetére

    No ezt elemezzük ki, ha van még 2 perced pliz :) 2-3 napja komoly fejtörést okozott, hogy lecseréljem-e a cobrát erre a viperre. SZétgúgléztam a netet "viper vs cobra" vonalon, és kicsit a viper felé dőlt a mérleg nyelve. Már nem emlékszem, miért.
    Nem vagyok egy harcos tipus (az életben sem, játékban sem). Alapvetően a kereskedős, ügyeskedős, taxizgatós, küldi végrehajtós vonalat szeretném itt is nyomni. Eszem ágában sem lenne megtámadni senkit, de engem egyszerűen nem hagynak békén. Ezért gondoltam, hogy jó, akkor felveszem a kesztyűt, gyertek (Bruce Lee kézmozdulat :D) - hát jöttek, és nem volt benne köszönet.
    Szóval azt mondod, hogy a régi cobrámmal, (felspécizve persze) jobban meg tudom védeni magam, mint ezzel most? Mitől jobb az? Nem akarok mindig menekülni, mert az tök szar érzés. Jön, nagypofával kérdi mi van a cargóban, aztán megállit és szarrá lő. Annyira megalázó. Mondjuk az is, mikor szembeszállok, és gyakorlatilag elsütni sem tudom a fegyveremet, mert előbb porrá hullok (minden értelemben).

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák