Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Vesa #35913 üzenetére

    Igen, kb úgy megy a játék most, hogy pár perc játék, beleakadok valami furcsaságba - alttab, rákeresek, ha találok valamit (általában negyedik, ötödik találatnál), elolvasom, hueréka - játszok tovább / írok ide nektek :)
    Valóban egy nagyon komplex játék, és több nap játék után jön rá az ember, hogy még csak a felszint kaparászta. Még tegnap éjszaka is jöttem rá dolgokra pl a hajó felszerelésénél (páncélerősítők, stb). Pl nem tudtam hogy mire való a modulvédelem - de miután kapásból kilőtték a pajzsomat, rájöttem, hogy valszleg erre. A baj az, hogy nincs annyi slot a hajómon, amennyi mindent fel akarnék rá tenni :)

    Szóval jó bonyolult és egy csomó mindent titokban tart, úgy kell fórumokon utánanézni. Mikor tengap 2x lőttek ki egymás után (egyszer a kalóz, aztán egy állomás, amiből kirepülve hirtelen WANTEDdé váltam egy pillanat alatt, és szétlőttek - máig nem értem miért, nem volt nálam semmi, ott éledtem újra a kalóz után, szal... :U ) - ezért elvesztettem a fejem, ezúton is elnézést kérek Tőletek :)

    Este majd megint próbálok egy kis vadászatot. Még 1 kérdést, ha szabad: írtad Duvi, hogy először a power subsystemet lőjem ki. Ezt megfogadom, ki is fogom próbálni. Ahogy rámtámad, és kijelölöm (T), rögtön nyomkodom majd az Y-t, amíg megtalálom a powerplantot. De ezt a pajzs lelövése előtt a beam lézerekkel végezzem? Vagy előbb beameljem le a pajzsot, és utána a géppuskákkal? (mondjuk ennek sok értelme nem lenne)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák