Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piszkos-Fred

    aktív tag

    válasz Szőrös  #35389 üzenetére

    Hosszutavu felfedezes szinte barmilyen nagyobbacskat ugrani kepes hajoval elkezdheto, de talan egy dbx vagy aspx az a kenyelmes hajo, amelyet erdemes megcelozni es amellyel nyugodtan bele lehet vagni. En legalabbis ezt a kettot hasznaltam, bar a Daimond utan hamar ataltam az AspExpre (mai napig kedvenc ladikom). Sulyokat csokkentve (D-s modulok), a felesleges rendszerek kukazva (igeny szerint), egy jobb minosegu fuelscoop es erosebb de konnyu hajtomuvel mar indulhat is a felfedezo es/vagy penzkereso moka.

    Bolygo texturak a kovetkezo kontent patchben lesznek turbozva, visszaolvasva a topikban talalsz videot a friss streamekrol, ahol bemutattak, hogy mi varhato. Jol neznek ki :)

    Combat missionhoz feltetlen harci szeker kell, a nehezsegi fok sok mindentol fugg, de szerintem ez elore nem megallapithato. Nyilvan a reputaciodtol fugg, hogy miket kapsz, de barmelyik misszio lehet setagalopp vagy akar remalom is, a celpont illetve a te es a hajod felkeszultsegenek fuggvenyeben. A celpont neve illetve rangja esetleg lehet arulkodo jel, ahogy a kotelek szama is, de ez is olyan, hogy vagy bejon a tipp, vagy nem.
    Itt van egy ismerteto, hogy milyen rangu celpont (Pirate Lord, General, Politikus, stb.) kb. milyen hajoval kozeledik

    Csempeszeshez en bena vagyok, jo par sikertelen probalkozas utan feladtam es inkabb nem eroltettem, nem az en szivemnek valo dolog az :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák