- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
LosBlancosRM #15 üzenetére
Csak a harmadik élö csevegésben amikor megint azt irták ezt nem tudják megoldni ahoz fel kell hivnom öket... Csak mivel nem hivtak vissza legutobb amikor beszéltem velük csak felvették az adataimat hogy majd hivnak de persze nem hivtak élö csevegésbe már irtam nekik hogy mekkora hulladékok. Bosszanto hogy ami jár azért 3 csevegést 2 emailt meg 2 hivást kell inditani az én idömböl meg idegrendszeremböl... És a hab a tortán azt mondta a faszi a telefonba hogy enm tudják mikor lesz szij... Nem tudta a samsung hogy fogyni fog? Nem számitottak rá? Nyomorult egy rendszer ezt amugy hányja ki magábol a gyártosor gyorsabban tizszer jobban mint az orákat de kevés van.. Gyanitom hogy sokan nem mentek utána és igy nem is fogják megkapni ennyivel kevesebb macera a samsungnak kevesebb pénz a kiszállitás stb stb.. Mi ez ha nem hulladék rendszer? Mert a faszi erre hivatkozott hogy amikor rendeltem hibás volt a rendszer.. De utolag senkinek se szolnak vagy inditják el maguktol a folyamatot.. Ha én pl várom a hivásukat az idö végezetéig akkor sose kapom meg az ajándék szijat amivel reklámozták a nyomorékok. Na ez egy hul,adék szar rendszer szégyen egy ekkora cégnél. Pusz amit az évek alatt olvastam hallottam.. irom ezt s23 ultra és 6 klasszik 47 tulajként mert a termékek amugy rendbe vannak.
-
Lajmund
őstag
válasz
BusinessGuy #13 üzenetére
Én eddig azért nem vettem samsungot mert az európaiakat arcon köpték az exifossal miközben az amcsik kapták a minőséget. Azért vettem 23 ultrát mert snapival jött amúgy 14 pro max lett volna. De ha nagyon felhuznak pár év és arra fogok áttérni. Elég volt a samsungbol. Szar az egész rendszerük. Az orához járt volna szij de szar volt a rendszer telefonba kellett 2 hét után lebeszélni mert emailban élő csetbe senki se mondta csak tereltek. Most így elvagyok 3 év mulva nem biztos hogy visszatérek. Főleg hogy a fold széria se villant semmit. Gagyi felbontás hajlitási csik béna az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest