- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értelek, köszönöm a válaszod, sajnos sejtettem, hogy ilyesmi a szituáció.
Majd a jövőbeli Super / Ti modelleken változtatnak év végén/jövőre (persze a médiaanyagban nem emelik majd ki, hogy javítottuk a terheléselosztás hibáit...). Én a magam részéről kivárom, amíg megoldják ezt, szerintem ez túl nagy kockázat.
-
Abu, esetleg arra van jogi lehetőség, hogy az ASUS vagy bármely más márka cikkekben is jelzett probléma megoldásaként "jelentősen" áttervezi a VGA-t olymód, hogy a terheléselosztás biztosan megfelelő legyen? Persze, ha az NVIDIA csinálja (csinálta) volna meg az sokkal jobb lenne, de egyáltalán a 3rd party cég megcsinálhat egy ilyen jellegű változtatást? Esetleg várható olyan 5090, ahol 4db 8pines csati oldja meg az ellátást?
Ha valaki egy 5090-re beruház, akkor jogosan várja el (főleg a FE-től), hogy a hibamentes működés garantált legyen.
(én a helyükben biztos legyártanék egy áttervezett 5090-et, és ha a teszteken is bizonyít, akkor az vastag felárért is lenne piaca)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!