- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HantekDSO
aktív tag
Javaslom áganként legalább 10 MOhm értékű ellenállás beiktatását - biztosan nem fog leégni a kártya!
Komolyra fordítva a szót: Ha már mindenáron mérni akarjuk az ampereket, nem egy Hall árammérős szenzor lenne a legjobb megoldás? (Bár szerintem egy direkt ráforrasztás - úgy a tápra, mind a VGA-ra - lenne a nyerő...)
-
HantekDSO
aktív tag
-
HantekDSO
aktív tag
Persze hogy korántsem tökéletes! Ezért is írtam, hogy át kell(ene) állni a 48V-os betápra - negyedannyi áramfelvétellel biztosítani lehetne ugyanazt a teljesítményt. DE addig is ideiglenes megoldásként lehet monitorozni a HPWR 12 voltját, összevetve a PCI-E 12 voltjával, valamint időnként megmérni a csatlakozó és a kábelek hőmérsékletét.
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
Mostly Harmless #3 üzenetére
Egy ilyennel:
-
HantekDSO
aktív tag
Jó másfél éve használom a Palit 4090-esem, 12VHPWR csatlakozóval. Rámérve a csatlakozóra, 40 fok fölé még soha nem ment a hőméréséklete. Ja, normálisan, ütközésig bedugtam és nem szedtem szét naponta 100x...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS