Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

Bár nagyon szerettem a Razer egereket, és az elmúlt 8-10 évben csak ezek voltak, lassan megunom, hogy az elsővel mindig valami gond van.
    Anno volt egy Deathadder V2, aminek a bal első gombja érdekes hangot adott ki, és duplázott is, kábelvágásos csere lett a vége, amit küldtek új, az tökéletes, azóta a használja a fiam, szal kap bőven :DDD A régi "tönkretetthez" innen vettem egy kábelt a de egy idő után végleg megadta magát sajnos.

Ami most nekem van Deathadder v3 az pedig random le/fel csatlakozik, mindent is megcsináltam amit a support oldalon kértek, de csak csinálja (2 teljesen külöün gépben is, több aljzatban stb stb). Ennek is RAM és kábelvágás lett a vége, remélem hamarosan küldik az újat.
    Addig is visszakerült a jó öreg Deathadder 2013 :DDD ami azóta is tökéletes egyébként, csak hát nagyon érződik, hogy az elmúlt években ettől jóval könnyebb egeret használtam, szal szeretném megcsinálni a "tönkretett" v3-at (amíg meg nem jön a csere), de pont ehhez nem találok kábelt, és ugye ahol az egérbe csatlakozik, ott a gumi rész rá van sütve. Nem tudtok ehhez valami olyan oldalt, amit google nem nagyon bobál fel és értelmes áron lehetne hozzá venni kábelt? Vagy esetleg melyik másik kábel az, ami legalább belerakható és a gumis rész is megáll?
    Jó tudom, elég specifikus, de hátha :R

Új hozzászólás Aktív témák