- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatalista22
tag
Tudnál javasolni olyan epub olvasót, ami kezeli a felugró lábjegyzetet, az iniciálét süllyesztve mutatja, esetleg figyel az oldaltörés parancsra is?
Korábban azért nem foglalkoztam túl sokat az epubbal, mert nem találtam egyetlen komfortos appot sem és most sem találok olyat, ami ezeket a dolgokat megfelelően mutatja. epub.03 verzióval exportálok. -
fatalista22
tag
-
fatalista22
tag
A sors úgy hozta, hogy megkértek egy epub készítésére. El is készült, de még nem vagyok megelégedve vele, mert rengeteg a lábjegyzet benne, amit felugróként csináltam, de ennek ellenére ugyebár ott vannak a könyv végén és nagyon közel vannak az utolsó sorhoz. Mivel az pont egy táblázat, aki a könyv végére ér, csak egy vonalat lát és utána szorosan a lábjegyzeteket. Szóval azt szeretném mekérdezni, lehetne-e valami közt betenni az első lábjegyzet fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!