Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
részemről: örömmel támogatnám az írót. ha direktben tőle tudnám megvenni és ő kapná a pénzt.
de ami ebben az országban megy. ugyanannyi vagy minimálisan olcsóbb az ekönyv mint a papír. Nem kell nyomtatni, szállítani raktározni polcra pakolni, üzletet fűteni kasszást fizetni.
azt is hallomásból tudom hogy milyen vérlázító százalékot kap csak meg az író az eladott könyvek után. akár papír akár bitek.Na emellett valamiért nem érzem a motivációt arra hogy az elvi ne lopj alapon 4500at adjak a SEMMIRE a webshopnak forgalmazónak amiből 300 forint eljut az íróhoz. TALÁN...
sokszáz könyvem porosodik a polcon. amiket megvettem annó. mióta eolvasok nem nagyon vettem könyvet. jobbára amugy a papíron meglevő könyvtáramat olvasom és azt szereztem be "alternatívan"... de itt ott van benne olyan is ami nincs meg papíron...
Tolvaj vagyok? legyen. de amig ez a rendszer marad, eszemben sincs támogatni az írok testén élősködő kullancs rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad 9 wifi+ cellular megkímélt kiváló akkus! Akció!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest