Új hozzászólás Aktív témák
-
Uluwatu
csendes tag
válasz
Kernel #16239 üzenetére
Köszönöm kimerítő válaszod! Még egy kérdésem van, mint nagyon laikus.
A TV-m Samsung (LE40D550) rendelkezik DVB-C (MPEG4) és DVB-T (MPEG4) digitális tunerrel: akkor is kell egy dobozt vennem hozzá ha Panasonic felvevőmet akarom tudni használni? Mert pont ezt nem értem: ha a TV képes venni a jelet, akkor az egy dolog hogy a receiver nem tudja, de nem lehetne a jelet valahogy a TV-n keresztül küldeni a receiverbe, hogy ott rögzítse? -
Uluwatu
csendes tag
Sziasztok Nagyérdeműek!
Lenne egy olyan gondom hogy most költöztem haza Németországból és hoztam magammal a kint használt Panasonic DVD-rekorderemet (DMR-EH545), de nem talál jelet a sima szobai antennámmal..
Utánaolvastam és ez a felvevő csak analóg jelet fog (elég pofátlan, hogy még mindig drágán adják ahhoz képest hogy a legtöbb szolgáltató már digitális csomagot ad), nekem meg nincs kábel-TV és sima antennáról vennék fel.
Ha jól értem, a HD minőségű MTV adásokat eleve elfelejthetem evvel a felvevővel, de nem úgy van hogy a mezei antennával még analóg jelet sugároznak és azt simá fognom kellene szobaantennával?!Ezért egy pár kérdésem hozzátok:
1. Tényleg van olyan HD minőségű, nem is olyan olcsó DVD fevevő ami nem is használható HD minőségű (vagyis digitális) TV adások felvételére?? Ekkora parasztvakítás folyik??
2. Van rá módon valami átalakítóval (elérhető áron) a digitális jelet analóggá alakítani, hogy a felvevőm tudja rögzíteni? OK hogy ettől a minőségnek annyi, de amúgy is sorozatok meg hasonlók rögzítése miatt vettem, nem hogy Avatart nézzek rajta HD-ben.
3. Miért van az hogy mindent az utasítás szerint csinálok, mégsem fog semmi jelet szobaantennáról?Köszönet hogy a téglából ismét használható eszközt varázsoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest