- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uluwatu
csendes tag
válasz
Kernel #16239 üzenetére
Köszönöm kimerítő válaszod! Még egy kérdésem van, mint nagyon laikus.
A TV-m Samsung (LE40D550) rendelkezik DVB-C (MPEG4) és DVB-T (MPEG4) digitális tunerrel: akkor is kell egy dobozt vennem hozzá ha Panasonic felvevőmet akarom tudni használni? Mert pont ezt nem értem: ha a TV képes venni a jelet, akkor az egy dolog hogy a receiver nem tudja, de nem lehetne a jelet valahogy a TV-n keresztül küldeni a receiverbe, hogy ott rögzítse? -
Uluwatu
csendes tag
Sziasztok Nagyérdeműek!
Lenne egy olyan gondom hogy most költöztem haza Németországból és hoztam magammal a kint használt Panasonic DVD-rekorderemet (DMR-EH545), de nem talál jelet a sima szobai antennámmal..
Utánaolvastam és ez a felvevő csak analóg jelet fog (elég pofátlan, hogy még mindig drágán adják ahhoz képest hogy a legtöbb szolgáltató már digitális csomagot ad), nekem meg nincs kábel-TV és sima antennáról vennék fel.
Ha jól értem, a HD minőségű MTV adásokat eleve elfelejthetem evvel a felvevővel, de nem úgy van hogy a mezei antennával még analóg jelet sugároznak és azt simá fognom kellene szobaantennával?!Ezért egy pár kérdésem hozzátok:
1. Tényleg van olyan HD minőségű, nem is olyan olcsó DVD fevevő ami nem is használható HD minőségű (vagyis digitális) TV adások felvételére?? Ekkora parasztvakítás folyik??
2. Van rá módon valami átalakítóval (elérhető áron) a digitális jelet analóggá alakítani, hogy a felvevőm tudja rögzíteni? OK hogy ettől a minőségnek annyi, de amúgy is sorozatok meg hasonlók rögzítése miatt vettem, nem hogy Avatart nézzek rajta HD-ben.
3. Miért van az hogy mindent az utasítás szerint csinálok, mégsem fog semmi jelet szobaantennáról?Köszönet hogy a téglából ismét használható eszközt varázsoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged