- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
killdashnine
csendes tag
megjött a friss ropogós Technisat CableStar HD 2, volt kis időm tesztelni is. win7 x64, dvbviewer.
általánosságban véve meg vagyok vele elégedve, dvbviewer megy szépen, stabilan vele, csatornaváltás azonos frekvencián fél sec, nem azonoson 1 - 1.5, epg jön rendesen, egyszóval nincs panasz. az egyetlen dolog ami zavar, hogy 2 osztás után jut el hozzám a koax, és mire ideér, pár csatorna már igen tré minőségben jön (szaggat, hibás gop-ok tömkelege), más be se jön. megnéztem, és az első osztás előtt, sima toldóval, 10méter koax-szal az oszloptól kifogástalan minden, vagyis a 2db osztó erősen visszavesz a jelszintből, vagy megszűr néhány frekvenciát. kérdésem vmi hozzáértőtől: ha teszem azt, az elosztókra szükség van mindenképp, mert több tv van, akkor mi lenne a megoldás? aktív elosztó? vagy egy erősítő még az első osztás előtt?
-
killdashnine
csendes tag
én most rendeltem ipon-tol a Technisat-ból, eddig kint volt argep-en, valszeg az utolsot vittem el mert mára már leszedték, bocsi
valakinél csak van még: [link]
izgatottan várom a kártyát, sajnos csak 2db pci van a htpc-ben, és van emelett egy skystar2-m meg egy gigabyte dvb-t tuner is, valamelyik helyett usb-st kell vennem, vagy egy combo pci-e..
nalam is win7 x64 alatt fog menni, ha megjön, írok egy rövid review-t saját szemszögből. -
killdashnine
csendes tag
usb-s és pci/pci-e tunerek között van vmi működésbeli különbség? pl csatornaváltás sebessége vagy ilyesmi? kételkedve nézek ezekre az usb-s tunerekre, hozzák-e azt a sávszélt, amit egy pci..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest