Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
GBogyó, regvoltrossz: Alapvetően passz, hogy miket szeretnék nézni. Amiket lehet.

Most upc kábel van othon, set top boxal, ha jól sejtem a kábelen jön a kódolt is, a set top box kódolja, a bele dugott upc-s kártya engedélyével. Nálam a kábel van bedugva tévébe, csak ugye se box se kártya, az a nappalis tévéhez van. Kérdés, ha CI modulozok, tudom-e fogni a kódolt adásokat is? Illetve röveidesen költözni fogok Pestre, ahol valszeg más szolgáltató lesz. szeretnék digi-ni, már csak a net miatt is. Ez felhozza a kérdést, hogy a digi-nél, hogy tudom kihasználni a CI modult?
Illetve mi pénzbe kerül egy ilyen modul? Több ezres kiadást nem éri meg majd számomra, hogy a kódolt csatornákat nézzem, inkább letöltöm ami esetleg azon a csatornákon felcsigázza az érdeklődésem. -
yolan
őstag
Sziasztok!
Előre leszögezem, nagyon kezdő vagyok ilyen téren, csak sajnos kíváncsi is.
Vettem egy Sony KDL-32EX402 tévét melynek lehetőségeit azóta is folyamatosan aknázom/aknáznám ki. Most jutottam el odáig, hogy CI+ CAM kártyát bele lehet dugni és a kódolt adásokat nézni ezáltal. Érdekelne, hogy tényleg ennyire egyszerű mint ahogy én azt elképzeltem, miszerint beszerzek egy ilyen CI+ CAM modulos kártyát, azt beledugom és máris boldogság van, vagy azért kicsit macerásabb? Illetve ha jól emlékszem, valahol olvastam, hogy kishazánkban nem sűrűn vágnak az emberhez ilyen modult, ha ez igaz, külföldön honnan, hogy, miként, mit érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann