Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
GBogyó, regvoltrossz: Alapvetően passz, hogy miket szeretnék nézni. Amiket lehet.
Most upc kábel van othon, set top boxal, ha jól sejtem a kábelen jön a kódolt is, a set top box kódolja, a bele dugott upc-s kártya engedélyével. Nálam a kábel van bedugva tévébe, csak ugye se box se kártya, az a nappalis tévéhez van. Kérdés, ha CI modulozok, tudom-e fogni a kódolt adásokat is? Illetve röveidesen költözni fogok Pestre, ahol valszeg más szolgáltató lesz. szeretnék digi-ni, már csak a net miatt is. Ez felhozza a kérdést, hogy a digi-nél, hogy tudom kihasználni a CI modult?
Illetve mi pénzbe kerül egy ilyen modul? Több ezres kiadást nem éri meg majd számomra, hogy a kódolt csatornákat nézzem, inkább letöltöm ami esetleg azon a csatornákon felcsigázza az érdeklődésem. -
yolan
őstag
Sziasztok!
Előre leszögezem, nagyon kezdő vagyok ilyen téren, csak sajnos kíváncsi is.
Vettem egy Sony KDL-32EX402 tévét melynek lehetőségeit azóta is folyamatosan aknázom/aknáznám ki. Most jutottam el odáig, hogy CI+ CAM kártyát bele lehet dugni és a kódolt adásokat nézni ezáltal. Érdekelne, hogy tényleg ennyire egyszerű mint ahogy én azt elképzeltem, miszerint beszerzek egy ilyen CI+ CAM modulos kártyát, azt beledugom és máris boldogság van, vagy azért kicsit macerásabb? Illetve ha jól emlékszem, valahol olvastam, hogy kishazánkban nem sűrűn vágnak az emberhez ilyen modult, ha ez igaz, külföldön honnan, hogy, miként, mit érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest